Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece bir paylaşım yaptı, hayranlarının adeta beynini yaktı!

Eda Ece bir paylaşım yaptı, hayranlarının adeta beynini yaktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren ünlü oyuncu Eda Ece, dizinin setinde 3. sezon çalışmalarına başlamıştı.

Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla son dönemde öne çıkmakta olan oyuncu, kişisel gelişimi konusunda bir mesaj paylaştı.

“Birilerine yok etme estiği bende de var” cümlesi ile mesajına başlayan Eda Ece’nin Emine Bulut cinayetini kastederek “Son haberler hepimizin moralini sıfırladı” ifadesini kullandığını düşünüldü…

Ancak Eda Ece, mesajında öyle farklı noktalara savruldu ki, takipçileri tam olarak ne anlatmak istediğini anlayamadıklarını belirten yorumlarda bulundu.

Eda Ece’nin bir hayranının şu yorumu dikkat çekiciydi: “Şimdi biz takipçilerinizle dalga mı geçtiniz, duyar mı kastınız, kişisel gelişim sürecinizden mi bahsettiniz, dizinizin reklamını mı yaptınız anlamadım Eda hanım. Zira birilerini yok etme isteğinizle başlayıp ruj renk kodu ile bitirdiğiniz bir yazı yazmışsınız. Karmaşık ve ilginç ama foto her zamanki gibi güzel…”

İşte Eda Ece’nin adete takipçilerinin beynini yakan sözleri:

“Birilerini yok etme isteği bende de var, son haberler hepimizin moralini sıfırladı. Neyse ki bu yaz kafayı “mindfulness” a takmıştım da düşüncelerim ve duygularım üzerinde kontrolüm arttı. Bu çok değerli bir kazanım. “Sen duyguların ve düşüncelerin değilsin. Sen onların sahibi, onları uzaktan izleyensin.” bu cümlenin önemini umarım siz de kavrarsınız, bu konuyla ilgili kitaplar okumanızı tavsiye ederim. Bir de bu yaz Mindhunter’ı izledim. Onlar da zihni kurcalıyor, Davranış bilimi inceleyen fbi izlemek çok zevkli geldi, psikoloji ile geçmişim ve ilgim olduğu için, dizi olarak da çok iyi, oyuncu tarafımla da etkilendim. Özetle bütün yazım zihinle uğraşmakla geçti. Ve bu kadar mind’la uğraştıktan sonra kafam Mega Mind çizgi film karakterininkine dönüşmüş(googlela aynıyım)?? Neyse şimdi Yıldız’a dönüp, bi denize atlamış gibi ferahlarım, onun neşesiyle zaman geçireceğim için mutluyum, siz de Yıldız’ı izlemeyi seviyorsunuz güldürüyor sizi biliyorum:) Oyunculuğu seviyorum çünkü kendini çıkarıp bir kenara asabilmene yarıyor. Bu bir lütuf. Hala #mindfulness da çok eksiğim şikayet edip duruyorum? Bu yazıda çaktırmadan o kadar çok tavsiye verdimki sanırım kaynakça yazmalıyım. Neyse siz rujumu sorarsınız şimdi haklısınız, loreal 745 melis sürdü? #mindfulness #mindhunter #megamind not: bu yazı bilinçakışı tekniğiyle yazılmıştır.?

Eda Ece bir paylaşım yaptı, hayranlarının adeta beynini yaktı! 7