Ana sayfa Dizi Haberleri Gülse Birsel’i delirttiler! Jet Sosyete’yi izlemek 1000 TL, DM’den iban atacak!

Gülse Birsel’i delirttiler! Jet Sosyete’yi izlemek 1000 TL, DM’den iban atacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Jet Sosyete dizisi 3. sezonuna internette puhutv.com adresinde yayın yapan PuhuTV platformunda yayınlanacak. Dizi ücretsiz olarak, internet olan her evde rahatlıkla izlenebilecek. Yurt dışından izlemek isteyenler ise Jet Sosyete’nin Youtube kanalı üzerinden diziyi takip edebilecek.

Gülse Birsel, aylardır yukarıdaki paragrafta yazılanları dizinin hayranlarına anlatmak için bir hayli terk döktü. En sonunda da patladı…

Instagram hesabından kendisine gelen sorulardan bunalan Birsel, yeni bir paylaşım yaparak hem espri yeteneğini konuşturdu hem de artık ne kadar bunaldığını gösterdi.

Jet Sosyete 18 Ekim 20.00’de @puhutv’de 2 bölüm bir arada başlayacak. Ancak sorular bitmek bilmiyor.

İşte Gülse Birsel gelen bu sorular sonrasında delirdiğini aşağıdaki mesajıyla anlattı:

(Teknik bilgiler vermek isterim. Jet Sosyete’nin bir bölümü 1000 TL’dir, DM’den İBAN atacağım siz parayı bana yollayın. Radyonuzu BNC kabloyla tost makinasına bağlayıp diziyi pencereden bakarak izleyebileceksiniz. Yurt dışındaki izleyiciler ise en yakın Papua Yeni Gine konsolosluğuna biyometrik vesikalıkla başvuru yapacak, artık tipinizi beğenirlerse, ben karışmam. Beni siz delirttiniz! Bu soruların gerçek cevapları için önceki fotoğrafların altını okuyabilirsiniz mesela. Nasıl fikir? Bence iyi. Temelde youtube seyreder gibi seyredeceksiniz yav, internet olması yeter.) ????????

blank