Ana sayfa Dizi Haberleri Gülse Birsel’in yakışıklısı diziye geldi!

Gülse Birsel’in yakışıklısı diziye geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Jet Sosyete 3.sezonuyla Puhu TV platformunda yayınlarına devam ediyor. Dizinin 3. sezondan 12.bölümü 13 Aralık Cuma günü, yani bu akşam saat 20.00’de izleyicilerle buluşacak. Gülse Birsel’in izleyicilere bir sürprizi var. Ünlü oyuncu, Şükrü Özyıldız’ın diziye gelişini instagram hesabından hoş sözlerle duyurdu.

Alice müzikalinde rol alan ve geçtiğimiz gün bedelli askerlik görevini tamamlayıp yeniden sahnelere dönen Şükrü Özyıldız, Jet Sosyete dizisine de konuk oldu.

Gülse Birsel de ünlü oyuncunun diziye katılışını hoş ifadelerle takipçilerine duyurdu.

İşte Gülse Birsel’in instagram hesabından yaptığı paylaşım:

Evvettt hazır mıyııızzzzz? Şükrü Özyıldız’lı, çok yakışıklı, doğal afetli, bomba bir bölüm geldiiiiii! ???????????? @puhutv @jetsosyete @sukruozyildiz

 

Dizinin yeni bölümünde Özyıldız’ın performansı merak konusu… Gülse Birsel imzalı, BKM yapımı komedi dizisi ‘Jet Sosyete’, puhutv.com’daki üçüncü sezonuna cuma günü yanına girecek onuncu bölümüyle devam ediyor. Dizinin bu bölümünde ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız konuk oyuncu olarak yer alacak.

İlayda’nın (Deniz Cengiz) afet uzmanı yeni sevgilisi Levent (Şükrü Özyıldız), yaşanan depremin ardından site sakinlerine eğitim verir. İlayda, etraftaki kadınların tavsiyesiyle Levent’i yakınında tutmaya karar verir ve sürekli ona ihtiyacı varmış gibi davranır.

Diğer yanda Şennur (Hasibe Eren) depremden sonra krizi fırsata çevirmek için gayrimenkul almaya karar verir. Gizem (Gülse Birsel) deprem çantası hazırlamaya başlar ancak hangi kombinleri seçeceği tartışma konusu olur.