Ana sayfa Dizi Haberleri 2023 yılının en başarılı dizilerinin başında Gönül Dağı geliyor!

2023 yılının en başarılı dizilerinin başında Gönül Dağı geliyor!

tarafından ker_def

TRT1 ekranında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşan Gönül Dağı dizisi, 4. sezonu ile yoluna devam ediyor. 2023 yılı geride kalırken Gönül Dağı dizisinin müthiş bir performans ortaya koyduğu gerçeğini de göz ardı etmemek gerekiyor.

Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin her bölümü büyük bir heyecan fırtınası şeklinde geçerken, izleyiciler de müthiş bir ilgi gösterdi.

Kimi zaman çift haneli reytingler de elde eden Gönül Dağı dizisi, yıl boyunca yayınlandığı dönemde daima birincilik ile anıldı. Sezonun en başarılı yapımı olmasının yanı sıra bu durumu uzun süredir sürdürebilmesi de Gönül Dağı dizisinin asıl güçlü yanı olarak öne çıkıyor.

TRT1 ekranında 120 bölümü geride kalan Gönül Dağı dizisi için izleyicilerin bu kadar yoğun ilgiyi, uzun süredir devam ettirmesinin altında yatan neden de önemli.

Anadolu insanının özelliklerinin öne çıktığı ve kasaba hayatına özlem duyanların da duygularına hitap eden hikayesi ile birlikte Gönül Dağı dizisi daha uzun süre ekranda başarılı şekilde yoluna devam edebilecek gibi gözüküyor.

Bozkırda bir Anadolu masalını, sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesini anlatan Gönül Dağı, küçük dünyalarında büyük hayaller yeşerten Anadolu çocuklarının, tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin yaşamından kesitleri ekranlara yansıtıyor.

Ülkemizin çok önemli sorunlarına parmak basarak, sevgi, saygı, hoşgörü ve geleneksel değerlerimizle harmanlanmış samimi senaryosu ile izleyicileri hem duygulandıran hem de yüzlerindeki eksik etmeyen Gönül Dağı, gençleri girişimcilik konusunda motive etmeye ve onlara rehberlik etmeye devam ediyor.

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas, Teoman Gök ve Emel Çokçalışkan kaleme alıyor.