Ana sayfa Sosyal Medya Gülsim Ali İlhan ve annesinin sosyal medya halleri!..

Gülsim Ali İlhan ve annesinin sosyal medya halleri!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranlara en son Gönül Dağı dizisinde canlandırdığı ‘Dilek’ rolü ile gelen güzel oyuncu  Gülsim Ali İlhan annesini paylaştı sosyal medya hayran kaldı!

Diriliş Ertuğrul dizisinde hayat verdiği ‘Aslıhan’ karakteri ile büyük bir üne kavuşan Gülsim Ali, 2019 yılında Payitaht Abdülhamid dizisiyle izleyici karşısına çıkmıştı. Son olarak Gönül Dağı dizisinde boy gösteren Gülsim Ali İlhan oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de konuşulan bir oyuncu.

Rol aldığı yapımlarla ünü Türkiye sınırlarını aşan oyuncuyu instagram’da 2 milyona yakın kişi takip ediyor. Masmavi gözleri ve duru güzelliğiyle kendisine hayran bırakan oyuncunun zaman zaman annesiyle yaptığı sosyal medya paylaşımlarından güzelliğini annesinden aldığı anlaşılıyor.

Gülsim Ali İlhan ve annesinin sosyal medya halleri!.. 7

Oyuncu son instagram paylaşımında da annesi ile fotoğraf karelerine yer verdi. İlhan paylaşımına, “Annem pozlarımı taklit etmeye çalışırsa” notunu düştü.  Anne ve kız pozlarıyla takipçilerine de eğlenceli dakikalar yaşattı.

Yeni sezonda yepyeni bir dizi ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan oyuncu, şu ana kadar kendisini ekranda farklı rollerde gören hayranlarını bu sefer daha çok şaşırtacak. Çünkü oyuncunun yer alacağı Al Sancak dizisindeki rolü bugüne kadar oynadığı rollerden çok farklı olacak.

TRT1’in 2023 yılına damgasını vurması beklenen Al Sancak isimli asker dizisinin hazırlıkları yoğun bir şekilde devam ediyor. Bozdağ Film tarafından titiz bir şekilde hazırlanan dizinin çekimlerine de çok özen gösteriliyor. Gülsim Ali İlhan’ın dizideki partneri ise Uğur Güneş.