Ana sayfa Dizi Haberleri Usta oyuncu Nebahat Çehre’nin uzun süredir neden setlerden uzak olduğu ortaya çıktı!

Usta oyuncu Nebahat Çehre’nin uzun süredir neden setlerden uzak olduğu ortaya çıktı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizi dünyasının en deneyimli isimlerinden Nebahat Çehre uzun süredir setlerden uzakta. En son Menajerimi Ara dizisine konuk oyuncu olarak katılan Çehre’nin gelen teklifleri neden kabul etmediği ortaya çıktı.

78 yaşındaki başarılı oyuncu bugüne kadar birçok dizi ve filmde rol aldı. En unutulmaz karakterlerden biri de Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Firdevs Yöreoğlu karakteri oldu. Türk dizi dünyasının unutulmazları arasında yer alan Aşk-Memnu’da Çehre’nin canlandırdığı Firdevs Yöreoğlu, çok zengin, alımlı ama aynı zamanda zengin hayatını kaybetmemek için her türlü entrikayı çevirebilen bir kadındı.

Özellikle Aşk-ı Memnu’dan sonra Nebahat Çehre’ye hep zengin ve sosyetik kadın rolleri geldi. Çehre çoğunlukla çok zengin kocası sayesinde yalı ve köşklerde yaşayan, o davetten bu davete giden salon kadınlarını canlandırdı.

Usta oyuncu Nebahat Çehre’nin uzun süredir neden setlerden uzak olduğu ortaya çıktı! 7

Ancak Nebahat Çehre belli ki kendisine sürekli aynı karakterleri canlandırması için gelen tekliflerden çok sıkıldı. Başarılı oyuncu bu duruma isyan etti ve artık çok daha farklı karakterler canlandırmak istediğini söyledi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çehre, televizyon ekranlarındaki hukuk içerikli dizileri çok sevdiğini, özellikle Yargı’yı çok yakından takip ettiğini söyledi. Çehre, bu dizilerden birinde rol almayı çok istediğini ve doktor, hakim, savcı gibi bir karakteri canlandırmayı hayat ettiğini belirtti.

Nebahat Çehre’nin böylece neden uzunca süredir setlerden uzakta olduğu ortaya çıkmış oldu. Başarılı oyuncu en son 2018 yılında Yuvamdaki Düşman dizisinde rol aldı. Ardından 2020 yılında Menajerimi Ara’nın bir bölümüne konuk oyuncu olarak katıldı.