Ana sayfa Dizi Haberleri Kaan Yıldırım’ın müthiş dönüşü! İki yeni projeyle hayranlarını sevindirmeye hazırlanıyor!

Kaan Yıldırım’ın müthiş dönüşü! İki yeni projeyle hayranlarını sevindirmeye hazırlanıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son rol aldığı Hekimoğlu dizisiyle büyük bir çıkış yapan yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım bir süredir ekranlardan uzaktı. Ancak dönüşü muhteşem olacak gibi görünüyor. Kaan Yıldırım çok yakında iki yeni projeyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Dizi dünyasına 2013 yılında Kayıp dizisiyle adım atan başarılı oyuncu Ulan İstanbul, İnsanlık Suçu, Halka gibi dizilerde rol aldıktan sonra 2019 yılında ekrana gelmeye başlayan Hekimoğlu dizisiyle kariyerinin en büyük çıkışını yaptı. Kaan Yıldırım bu dizide Mehmet Ali karakterini başarıyla canlandırdı.

Hekimoğlu dizisi iki sezon başarıyla sürdü. 2021 yılında ise 51. bölümüyle ekranlara veda etti. Yakışıklı oyuncu o günden bu yana ekranlardan uzakta. Ancak yeni projesi için çekimlere de devam ediyordu. Kaan Yıldırım birkaç gün önce yeni bir diziyle daha anlaşma yaparak muhteşem bir dönüşe hazırlanıyor.

Kaan Yıldırım’ın müthiş dönüşü! İki yeni projeyle hayranlarını sevindirmeye hazırlanıyor! 7

Kaan Yıldırım’ın rol aldığı Mevlana dizisinin çekimleri çok uzun süredir devam ediyor. TRT’nin dijital platformu için çekilen dizi, platform henüz hayata geçmediği için haliyle hala ekrana gelmedi. 13. yüzyılda geçen ve çok büyük bütçelerle çekilen dizide ayrıca Bülent İnal, İlker Aksum, Kaan Yıldırım, Ushan Çakır, Ahu Türkpençe, Can Nergis, Altan Gördüm, Burç Kümbetlioğlu rol alıyor.

Öte yandan Kaan Yıldırım yeni bir anlaşmaya imza attı. Yakışıklı oyuncu ATV için çekilecek Hakime Hanım isimli yeni dizide rol alacak. Hakime Hanım dizisi hikayesini Ayfer Tunç’un yazdığı etkili bir dram dizisi olacak. Vahide Perçin’in güçlü bir hakim karakterini canlandıracağı dizide Cem Davran ise bu hakimin kocası olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

Yakında sete çıkacak dizide Kaan Yıldırım’ın partnerini ise Feyza Sevil Güngör canlandıracak. Feyza Sevil Güngör, Hakime Hanım dizisinde Oylum karakterini canlandıracak. Hakim karakterinin kızı olan Oylum, hikayede Kaan Yıldırım’ın canlandıracağı karakter ile aşk yaşayacak.