Ana sayfa Dizi Haberleri Güneşi Beklerken dizisi sanki Kerem Bürsin parlasın diye yapılmış!

Güneşi Beklerken dizisi sanki Kerem Bürsin parlasın diye yapılmış!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yıl 2013’ü gösterdiğinde gençlerin çok sevdiği bir dizi ortaya çıktı. Güneşi Beklerken isimli yapımda Emre Kınay en profesyonel isimdi. Ancak etrafı da genç yeteneklerle doluydu.

Hande Doğandemir, Yağmur Tanrısevsin, İsmail Ege Şaşmaz ve bir de Kerem Bürsin en dikkat çeken genç oyuncular arasındaydı. Dizi çok sevildi ve 22 Haziran Pazartesi itibariyle Kanal D’de tekrar bölümleri yayınlanacak.

Ancak Güneşi Beklerken’den geriye kalan en önemli gerçek, dizinin adeta Kerem Bürsin’in parlaması için yapıldığı gerçeği… ABD’den yeni dönen, diksiyon için 6 ay çalışan, tam dönmek üzereyken aldığı teklif ile gitmekten vazgeçen Kerem Bürsin, bu dizi sayesinde oyunculuk yolculuğunda güçlü adımlar attı.

Güneşi Beklerken dizisinden geriye kalan Kerem Bürsin’in parlaması oldu. Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da köşe yazısında bu duruma dikkat çekti.

Güneşi Beklerken dizisi sanki Kerem Bürsin parlasın diye yapılmış! 7

Dizinin Kanal D’de tekrarlarının yayınlanacağını hatırlatan Koloğlu, “Ev ahalisi izledi ve beğenmişti. Hande Doğandemir, Kerem Bürsin, İsmail Ege Şaşmaz ve Yağmur Tanrısevsin genç kadrosuyla iyi iş çıkarmışlardı. Bürsin hariç, parlayanı olmadı” diye not yazdı.