Ana sayfa Sosyal Medya Benim Adım Melek dizisinin başrol oyuncusu çıkmazda!

Benim Adım Melek dizisinin başrol oyuncusu çıkmazda!

tarafından ker_def

Nehir Erdoğan ve Kutsi, Gaziantep’te çekilen Benim Adım Melek dizisi ile ekranda büyük bir beğeni topladı. Enerjileri ve uyumları ile göz dolduran ikili, dram dizisiyle yeniden ekranda olmanın keyfini de yaşadı.

Koronavirüs nedeniyle yaşanan karantina süreci sebebiyle dizinin önce çekimleri durduruldu, sonra da birinci sezonu mecburen tamamladığı ortaya çıktı. Benim Adım Melek dizisinin ne zaman yeniden toplanacağı merak ediliyor. Tahminler Ağustos ayında ekibin bir araya gelip stok bölümler çektikten sonra Eylül ayının ortalarında 2. sezonun başlayacağı yönünde.

Dizinin başrol oyuncusu Kutsi için ise bu karantina dönemi sıkıntılı geçiyor. Sevgilisi Feyza Çıpa ile ayrılan oyuncu hakkında evleneceği iddiaları vardı.Çiftin pandemi nedeniyle nikahı erteledikleri söyleniyordu, ancak gelen ayrılık büyük şaşkınlık yarattı.

Feyza Çıpa, Huzur Sokağı isimli dizide tanışıp aşk yaşamaya başladığı Kutsi ile tüm ipleri koparttı.

Benim Adım Melek dizisinin başrol oyuncusu çıkmazda! 7

Kutsi’nin adını bile duymak istemediğini söyleyen Çıpa, “Ayrılık konusu hakkında artık konuşmak istemiyorum” dedi. Feyza Çıpa, aldatıldığı iddiasını da yalanladı.

6 yıllık ilişkilerinin ardında 47 yaşındaki Kutsi, herhangi bir açıklamada bulunmadı.

Feyza Çıpa ise bir daha barışmayı düşünmüyor. Kutsi’nin ne yapacağı ise merakla bekleniyor. Ünlü oyuncunun bir çıkmazda olduğu da ifade ediliyor.