Ana sayfa Dizi Arşivi Güneşi Beklerken | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Güneşi Beklerken | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Başrolerini Emre Kınay, Hande Doğandemir, Kerem Bürsin, İsmail Ege Şaşmaz ve Yağmur Tanrısevsin’in paylaştığı ‘Güneşi Beklerken’ 2013 yılında yaz dizisi olarak başlamıştı. Kanal D’ye bağlı D Productions tarafından çekilen dizi özellikle gençler tarafından çok sevildi. Oyuncular çekimlerdeki spor ve dövüş sahneleri için boks, basketbol, atletizm dallarında özel ders aldı.

O dönemde ABD’den Türkiye’ye dönen ve diksiyon dersleri alan Kerem Bürsin bu diziyle birlikte  parladı. Kerem Bürsin’in, tam ABD’ye geri dönmeye hazırlanırken gelen teklif ile bir anda hayatı değişti. Reytinglerde de başarıyı yakalayan ‘Güneşi Beklerken’ dizisinin ekran macerası tek sezon sürdü ve 2014’ün Temmuz ayında final yaptı. Dizinin tekrarları Kanal D’de yayınlanmaya devam ediyor. Güneşi Beklerken hala büyük bir izleyici kitlesini etkiliyor ve unutulmuyor. Hande Doğandemir ile Kerem Bürsin’in uyumlu hali, enerjileri de dizinin bu kadar çok sevilmesinde önemli bir rol oynadı.

Güneşi Beklerken | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 9

KÜNYE:

Kanal: KANAL D

Yapımcı: D Productions

Türü: Drama-Gençlik

Yayın Tarihi: 2 Temmuz 2013

Bitiş Tarihi: 27 Temmuz 2014

Mekan: İstanbul-Gölyazı

Bölüm sayısı: 54

Sezon Sayısı: 1

Süresi: 120 dakika

Müzik: Demir Demirkan-Ozan Yılmaz

Başrol: Emre Kınay, Hande Doğandemir, Kerem Bürsin, Yağmur Tanrısevsin, İsmail Ege Şaşmaz

Oyuncular: Ebru Aykaç, Gökçe Yanardağ, Deniz Türker, Merve Hazer, Efecan Şenolsun, Hasan Şahintürk, Caner Şimşek, Simay Küçük, Ece Dizdar, Ozan Osmanpaşaoğlu, Hale Akınlı, Nilay Deniz, Emre Törün, Yiğit Özyer

Senarist: Deniz Dargı, Rüya İşçileri

Yönetmen: Altan Dönmez

TÜM HABERLER

Güneşi Beklerken dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Dizi ile ilgili tüm haberleri okumak için lütfen tıklayınız…

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Twitter: https://twitter.com/gunesbeklerken

Facebook: https://tr-tr.facebook.com/GunesBeklerken/

Instagram: https://www.instagram.com/kanald/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC28JiiSvo9nZl99f2O18LMg

Resmi internet sayfası: https://www.kanald.com.tr/gunesi-beklerken

HİKAYESİ

Cihan, Demet ve Jale Bursa’nın Gölyazı kasabasında yaşayan üç iyi arkadaştır. Demet ve Jale, yıldız basketbolcu Cihan’a aşık olmuştur ancak Demet daha erken davranıp Cihan’la birlikte olur. Bu birliktelikten hamile kalan Demet, Cihan’a hamile olduğunu söylemesi için Jale’yi gönderir. Ancak Jale, yıllarca Cihan’a bunu anlatmaz. Aradan yıllar geçmiş, Cihan’ın bebeğiyle onu terkettiğini düşünen Demet Zeynep’i doğurmuş babası hakkında Zeynep’e bir deniz kazası geçirdiği ve kaybolduğu yalanını söylemiştir.

Güneşi Beklerken | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

Demet ve Zeynep, Gölyazı’nda mutlu bir hayat sürmektedir. Demet’in işlettiği moda atölyesinin iflasından sonra en yakın arkadaşı Jale, Demet’e İstanbul’da iş, Zeynep’e de hızlı bir koşucu olduğu için müdiresi olduğu Sayer Koleji’nde eğitim imkânı sağlar.Zeynep, okulun sahibinin oğlu olan Kerem Sayer’in okulda kurduğu düzene baş kaldırarak ilk günden Kerem Zeynep arasında büyük bir savaş çıkar. Kerem Melis’in yardımıyla klostrofobisi olan Zeynep’i lunaparka kapattığında çıkan yangından Kerem’in çocukluk arkadaşı Barış kurtarır. Hesap sormaya giden Zeynep, Keremin arabasıyla abisinin öldüğü yerde kaza yapmasıyla ikili geceyi ormanda tek başına geçirirler.

Zeynep’in güvenini kazanan Kerem intikam için kayıp babasını bulduğuna inandırsa da Zeynep’in karşı oyunuyla denizde boğularak öldüğüne Kerem ve Melis’i inandırır. Nefret ettikleri Zeynep’in öldüğünü sanmalarıyla Melis kardeşini kabullenmeyi ,Kerem ise aşık olduğunu anlarlar. Zeynep bu sebepten dolayı Kerem’den nefret edip Barış’tan hoşlanır. Barış’ın Melis’e, Melis’in Kerem’e , Aksel,Begüm’ün Melis ve Barış’a aşık olmasıyla olaylar karışır ve herkesten saklanan Güneş, Sayerlerin karanlık geçmişini, tüm gerçekleri Barış ve Kerem’den saklamaktadır.

Zeynep’in kayıp babasını araması, Melis ile Zeynep’in hayatlarını büyük uçurumlara savurur. Bu sır Demet’i ve Kerem’i iki kardeşden birini kaybetmek ve yaşatmak arasında seçim yapmak zorunda bırakır. Kanser olan Jale’nin anne-kızı İstanbul’a çağırmasının asıl amacının Demet-Cihan-Zeynep’i bir araya getirmek olduğu anlayan Kerem ve Melis’le işler karışır. Ve sonra Zeynep babasını öğrenir. Kerem Zeynep’e aşkını itiraf eder. Zeynep de Kerem’e aşık olduğunu söyler. Birlikte olurlar. Final bölümünde evlenmiş olurlar ve masal adında bir kız çocukları olur.

MEKANLAR

Güneşi Beklerken dizisinin ilk bölümlerinin çekildiği yer Gölyazı kasabası. Bursa’da bulunan kasaba tam bir doğa harikası. Sonra set, İstanbul İstinye’ye taşınmıştı.

Güneşi Beklerken | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

KARAKTERLER

Emre Kınay-Cihan

Hande Doğandemir-Zeynep

Kerem Bürsin-Kerem

Yağmur Tanrısevsin-Melis

İsmail Ege Şaşmaz-Barış

Ebru Aykaç -Demet

Gökçe Yanardağ-Tülin

Deniz Türker-Jale

Merve Hazer-Yağmur

Efecan Şenolsun-Can

Hasan Şahintürk-Ahmet

Caner Şimşek-Koray

Simay Küçük Tuna-Sevim

Ece Dizdar-Melda

Ozan Osmanpaşaoğlu-Aksel

Hale Akınlı-Behice

Nilay Deniz-Begüm

Emre Törün-Mehmet

Yiğit Özyer-Sedat

ETKİLEYİCİ SAHNELER

‘Güneşi Beklerken’ dizisinde birçok etkileyici sahne bulunuyor. Dizinin hayranları halen bu sahneleri youtube üzerinden izlemeye devam ediyor.

İşte o sahnelerden bazıları…

Zeynep’ten Kerem’i kıskandırma taktikleri…

Zeynep’in öpücüğünü açık artırmada Kerem alıyor!

Gençlik dizisi mutlu sonla final yapmıştı…

JENERİK MÜZİĞİ

Güneşi Beklerken dizisinin milyonlarca kez izlenen jenerik müziği usta müzik adamı Demir Demirkan ait…

TÜM BÖLÜMLER

Güneşi Beklerken dizisi için youtube’da özel bir kanal açıldı. Bu kanalda hem birçok sahneyi izleyebilirsiniz hem de dizinin tüm bölümlerini hd kalitesinde bulabilirsiniz.