Ana sayfa Sosyal Medya Gupse Özay, hamile halini ilk kez paylaştı! İşte 7 aylık hamile Özay’ın son hali…

Gupse Özay, hamile halini ilk kez paylaştı! İşte 7 aylık hamile Özay’ın son hali…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – İlk kez Deliha filminde oynadıktan sonra tanışan ve sevgili olan Gupse Özay ve barış Arduç çifti, tam 6 yıldır mutlu bir beraberlik yaşıyor. Oyuncu çift, iki yıl önce Çeşme’de sürpriz bir şekilde nikahlanmıştı. Çiftin pandemi nedeniyle düğün yapamayıp sade bir nikahla evlenmelerinin ardından da bir bebek sahibi olacakları öğrenildi.

Gupse Özay, 2020 yılının Temmuz ayında evlendikten sonra çok fazla ortalarda görünmemişti. Bu süreçte yeni projeler için hikaye yazdığı öğrenilen oyuncunun 6 aylık hamile olduğu geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Magazin basınında bir anda gündem olan çiftin bebek beklediği haberi sonrası, Gupse Özay’dan bir fotoğraf beklendi.

Oyuncu, haberi doğruladı ancak kendisini hiç göstermedi. 6 ay boyunca bu mutlu haberi saklamayı başaran çiftin bir kız bebek bekledikleri öğrenildi. Özay, geçtiğimiz günlerde aşağıdaki paylaşımı ile hayranlarını sevindirdi.

Hamile olduğu öğrenildikten sonra merakla paylaşımları beklenen oyuncu, karnını göstermediği fotoğrafı ile sosyal medyadan takipçilerini selamladı.

Bu süre zarfında boş durmadığını anlatan oyuncu, iki film, bir animasyon bir de dizi yazdığını belirtti ve bebeklerinin cinsiyetinin kız olduğunu da “Ama önce bu küçük kız doğsun” notuyla duyurmuş oldu.

Gupse Özay, hamile halini ilk kez paylaştı! İşte 7 aylık hamile Özay'ın son hali... 8

Beklenen fotoğraf ise hafta içinde ortaya çıktı! Gupse Özay, Barış Arduç’un rol aldığı Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin sezon finali yapmasıyla soluğu memleketi İzmir’de aldı. Oyuncu, burada arkadaşları, dostlarıyla buluştu ve bu buluşmadan fotoğrafıyla da bir anda gündem oldu.

İlk kez hamile halini gören hayranları, dostları, meslektaşları Özay’ı kutlamaya, tebrik etmeye, nazar boncuklu emojilerle beğeniler yapmaya başladılar. Mini siyah bir elbise giyen oyuncunun karnının iyice belirginleştiği ama çok da kilo almadığı görülmekte.

Özay, Çeşme’de sinema yazarı Melikşah Altuntaş ve oyuncu Esra Ruşan’ın da aralarında bulunduğu bir arkadaş grubuyla bir araya geldi. 7 aylık hamile oyuncunun bu fotoğrafı, sosyal medyada bir anda gündem oldu.

Gupse Özay, hamile halini ilk kez paylaştı! İşte 7 aylık hamile Özay'ın son hali... 9