Ana sayfa Dizi Haberleri Senden Daha Güzel dizisine gelen eleştirilere karşın aynı durum devam ediyor!

Senden Daha Güzel dizisine gelen eleştirilere karşın aynı durum devam ediyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yaz dizileri eğlenceli ve renkli görüntüleri, romantik komedi hikayeleriyle ekranda yerini almaya başladı. Fox TV’nin yeni yaz dizisi Senden Daha Güzel de bir kaç haftadır yayında. Dizi, özellikle geçtiğimiz yaz yayınlanmaya başlayan Baht Oyunu dizisinde büyük beğeni toplayan Cemre Baysel’in hayranlarını son derece mutlu ediyor.

Baysel, Aytaç Şaşmaz ile başrolünde oynadığı Baht Oyunu dizisi ile romantik komedideki başarısını da ortaya koymuştu. Bu yaz da Senden Daha Güzel dizisinde Burak Çelik ile başrolde. Çelik ve Baysel’i partnerliği, dizinin daha tanıtım aşamasında beğenilmişti. İzleyenlerin ekran uyumu açısından birbirlerine çok yakıştırdıkları iki oyuncu, heyecan ve merakla izleniyorlar yeni dizilerinde.

Salı akşamları ekrana gelen dizinin bu hafta 4. bölümü ekrandaydı. Daha ilk bölümden itibaren Burak Çelik’in yarı çıplak halleri ekranda yer almaya başladı. Oyuncunun kas gösterisine dönüşen bazı sahneleri, pek çok dizide reyting arttırma unsuru olarak ön plana çıkarılıyor. Özellikle Erkenci Kuş dizisi öncesi yoğun çalışmayla kaslarını geliştiren ve izleyici karşısına bambaşka bir şekilde çıkan Can Yaman, bol bol kas gösterisi yapıyordu dizide. Bir dönem çok ilgi çekse de bir süre sonra eleştirilmeye başlanmıştı.

Senden Daha Güzel dizisine gelen eleştirilere karşın aynı durum devam ediyor! 8

Burak Çelik’in de Senden Daha Güzel dizisinin ilk bölümünden başlayarak sürekli olarak kaslarının yer aldığı sahneler, sosyal medyada eleştiri almakta. Ancak bu tür yorumlara karşın yine de benzer sahneler devam ediyor!

Büyük iddialarla ekrana gelen ve beklenen çıkışı yapamayan dizide umutlar ‘kas’a bağlanmış gibi görünüyor! Cemre Baysel’in hayranları ve dizinin senaristinin romantik komedilerin başarılı ismi Ayşe Üner Kutlu olmasına karşın beklenen ilgiyi alamaması karşısında sık sık Burak Çelik’in kas gösterisiyle izleyicinin karşılaştığı tahmin ediliyor.

Senden Daha Güzel dizisine gelen eleştirilere karşın aynı durum devam ediyor! 9

Fakat durum giderek daha sıkıcı ve eleştiri almaya döndü. Senarist bu konudan vazgeçmek istemese de izleyici yorumlarında 4. bölüm sonrası Burak Çelik’in kaslı vücudunun sergilendiği sahneleri, oyuncunun performansının önüne geçtiği yorumlarıyla karşılandı.

Gold Film imzalı ve yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği dizinin bu yaz rakiplerine karşı güçlü bir duruş sergilemesi bekleniyor. Fakat hesap edilen çıkışı yapamamış görünüyor. Konuyu sürekli kaslara bağlamak ise bir süre sonra izleyenleri sıkan bir duruma dönüşüyor. Bakalım bu handikapın içinden nasıl çıkacak Senden Daha Güzel dizisi?