Ana sayfa Dizi Fragmanları Güvercin 4. bölüm fragmanı; Zülüf, Kevsa’nın zulmüne uğruyor!

Güvercin 4. bölüm fragmanı; Zülüf, Kevsa’nın zulmüne uğruyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Altan Dönmez’in yönetmenliğini üstlendiği Star TV ekranında 3.bölümü 8 Aralık Pazar günü ekrana gelen Güvercin dizisi, başarılı performansına devam ediyor. Ekran başında izleyicileri meraklandıran sahneleri ile, entrikalar ve yalanlar dünyasının içinde babasının suçsuzluğunu ispatlamak için büyük bir yükün altına giren Zülüf’ün ve onu içten içe sevmeye başlayan Kenan’ın aşk hikayesi izleyicileri bir hayli sardı.

Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada, Menderes Samancılar, Nursel Köse, Eslem Akar,Genco Özak gibi isimlerin başrolünde yer aldığı dizide dikkat çeken detaylar 4. bölümle izleyicilerle buluşacak. 15 Aralık Pazar akşamı yayınlanacak olan 4. yeni bölümde neler olacağı ile ilgili detayları videoda bulabilirsiniz.

4.bölüm fragmanında;Kenan da babasının özlemini yaşıyor. Kevsa hanım, Zülüf’e konakta büyük baskı yapıyor. Ancak Zülüf’ün amacı babasının en yakın arkadaşını öldürmediğini kanıtlamak. Bu amaç uğruna tüm bu baskılara dayanan Zülüf, bir iz bulmanın peşinde. Kenan ve Zülüf’ün nasıl bir ilişki yürütecekleri de önemli.

Kenan’ın 3. bölümde kardeşi Ökkeş’i polislere teslim etmesi ve Zülüf’ün de o anları izlemeleri önemli bir detaydı. Ayrıca babasının hapse girmesine sebep olan olayda hatıralarında kalanlar ve o sırada düşen tespih parçasını ipucu olarak elinde taşıması önemli bir detaydı.

Gerçek katilleri bulma yolunda ilerleyen Zülüf, babasının adını temize çıkartmak için büyük bir yükü omuzlarında taşıyacak. Almila Ada performansı ile büyük beğeni toplamakta. Mehmet Ali Nuroğlu da bir önceki dizisi Sen Anlat Karadeniz’deki Vedat’ı unutturan bir performansı sergiliyor.