Ana sayfa Dizi Haberleri Güvercin dizisi final yapar mı endişesini bırakın, kadrosu güçleniyor!

Güvercin dizisi final yapar mı endişesini bırakın, kadrosu güçleniyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medyada Pazar akşamları Star TV ekranında yayınlanmakta olan Güvercin dizisinin final yapabileceğine yönelik endişeler vardı. Dizinin hayranları henüz 6 bölümü ekrana gelen dizi devam etmesini çok istiyor.

Yapımın final yapabileceğine yönelik endişeli yorumlara sosyal medyadan rastlayabilirsiniz. Ancak bu yönde bir bilgi olmadığı gibi, Star TV’den de geçtiğimiz gün dizinin çekimlerine devam edildiğine yönelik açıklama yapıldı.

Bırakın dizinin final yapmasını, kadrosu bile güçlendirilmeye devam ediyor. Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada, Nursel Köse ve Menderes Samancılar’ın başrollerinde yer aldığı yapıma iki yeni oyuncu katıldı.

Bunlardan birisi Sen Anlat Karadeniz dizisinde Fikret Deliçay karakterine hayat veren Erdal Cindoruk oldu. Cindoruk, dizide Gaffur karakterini canlandıracak.

Güvercin dizisi final yapar mı endişesini bırakın, kadrosu güçleniyor! 8

Diğer oyuncu ise Ege’nin Hamsisi dizisinde Zeynep olarak izlediğimiz Bestemsu Özdemir. Özdemir de dizide İpek karakterini oynayacak.Her iki oyuncu da 8. bölümden itibaren yapımda yerini alacak.

Güvercin dizisi final yapar mı endişesini bırakın, kadrosu güçleniyor! 9