Ana sayfa Dizi Fragmanları Güvercin dizisi her hafta güzelleşiyor, sağlam adımlarla ilerliyor!

Güvercin dizisi her hafta güzelleşiyor, sağlam adımlarla ilerliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Güvercin dizisi gaza bastı, heyecan daha da arttı! Güvercin dizisi birçok diziden farklı… Mesela bir Hercai hayranı haftalardır sırlar ortaya çıksın diye bekliyor bekliyor bekliyor…Her bölüm gıdım gıdım ilerliyor. Hercai gibi de birçok dizi var.

Ancak Güvercin dizisi bu yavaş ilerleyen, hikayesini tane tane anlatan dizilerden değil. Pazar akşamları yayınlanmakta olan Güvercin,başarılı oyuncu kadrosu ve etkili hikayesi ile 8 bölümdür ekranda yer alıyor. 9.bölümün 9 Şubat günü ekrana geleceğini hatırlatalım.

Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada, Nursel Köse, Genco Özak ve Menderes Samancılar’ın başrollerinde yer aldığı yapımda sırların ortaya çıkma hızı, izleyicileri tatmin ediyor. Dolu dolu bölümleriyle, her bölümde de aksiyon sahneleriyle Güvercin hiç vites düşürmüyor.

Reytinglerde de bunun yansımasını gören yapım, iyi oranlar alıyor ve ayakta kalacağını da gösteriyor. Güvercin’in farklı izleyicilerini sırların ve olayların bir bir ortaya çıkması noktasında sıkmadan, bıkkınlık yaratmadan tatmin etmesi.

9.bölümden 2. fragmanda da önemli detaylar var. Dizide aksiyon bitmeyecek.İşte yeni bölümden yeni görüntüler: