Ana sayfa Sosyal Medya Güvercin dizisinin akıbetini merak edenler, Almila Ada’yı bombardımana tuttu!

Güvercin dizisinin akıbetini merak edenler, Almila Ada’yı bombardımana tuttu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’de yayınlanan ancak Pandemi arasıyla birlikte final yapacağı gündeme gelen Güvercin dizisinin durumu kafaları karıştırdı. Zira 24 Kasım 2019 tarihinde başlayan dizi, 13 bölüm ekrana gelmişti. Dizinin final yapacağı söylenirken, yaz sezonunda hiç bir bilgi alınamamıştı.

Daha sonra ise 16. bölümde final yapacağı ortaya çıktı. Çekimleri Gaziantep’te süren diziyi yapım firması final yapmadan bitirmedi. Kanal ve yapımcının bu kararı ise alkışı hakediyor. Zira büyük bir emek harcanarak ekrana getirilen pek çok dizinin final yapmasına bile izin verilmeden ekrandan kaldırılması büyük haksızlık.

Sonuçta reytingleri beklenenin altında da olsa belli bir izleyici sayısına ulaşan dizinin finalini görmeye de hakkı var izleyicinin. Dolayısıyla Güvercin dizisi de final yapma şansını yakalamış diziler arasında. Her ne kadar erken veda edecek olsa ve yeni sezona denk gelse de 3 bölüm daha çekilmesine fırsat tanındı.

Dizinin başrolünde ise Almila Ada ve Mehmet Ali Nuroğlu yer alırken, Menderes Samancılar, Nursel Köse, Devrim Saltoğlu, Osman Albayrak, Genco Özak, Eslem Akar, Toprak Sağlam gibi oyuncular da kadroda.

Dizide Zülüf karakterini oynayan Almila Ada ise sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşarak İngilizce ‘Eyleme dön’ sözüyle dikkatleri çekti. Oyuncunun sete gittiği anlaşılırken, takipçilerinden de yoğun şekilde dizinin akıbeti hakkında bilgi almaya çalıştıkları görülmekte.

İşte Almila Ada’nın paylaşımı:

Back to action! ????✨????

Güvercin dizisinin akıbetini merak edenler, Almila Ada'yı bombardımana tuttu! 7