Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara 4. bölüm sürpriz konukları arasında Edis ve Melisa Şenolsun da var

Menajerimi Ara 4. bölüm sürpriz konukları arasında Edis ve Melisa Şenolsun da var

tarafından zk zk

Star TV’nin yeni sezondaki iddialı dizisi Menajerimi Ara’nın 4. bölüm tanıtımı yayınlandı. Barış Falay, Canan Ergüder, Ahsen Eroğlu ve Fatih Artman’ın rol aldıkları dizinin yeni bölümünün sürpriz konuklarından birisi de Demet Akbağ olacak. Akbağ’ın bilmeden yaptığı bir konuşma, ajansta işleri karıştırıyor!

Ay Yapım’ın dizisi ‘Menajerimi Ara’nın eğlenceli ve bir o kadar da duygusal sahneleriyle dikkat çeken dizinin gelecek haftaki konukları arasında ayrıca Edis ve Melisa Şenolsun da yer almakta. İlk 3 bölümü beğeni toplayan dizinin gelecek hafta karşısına atv’nin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi gelecek.

4. bölümde neler olacak?

Yine keyifli, duygusal ve bir o kadar da heyecanlı sahnelerin yer aldığı tanıtımda Demet Akbağ’ın Kıraç’a kurduğu cümleler onu düşündürürken Dicle’yi evinde gören Kıraç, yine onun kalbini kırmayı başarır. Kıraç’ın ajanstakilerden sakladığı önemli sırrın ortaya çıkmasıyla ortalık yangın yerine döner.

Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun bir araya geldiği, sektörün deneyimli ve yetenekli oyuncusu Demet Akbağ’ın da bu eğlenceli serüvene kendisini canlandırarak dahil olduğu ‘Menajerimi Ara’, Ali Bilgin rejisi, Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak’ın kalemiyle her Salı akşamı saat 20.00’de Star TV’de.