Ana sayfa Dizi Haberleri Güvercin final yapınca, Zümrüdüanka dizisine geçti

Güvercin final yapınca, Zümrüdüanka dizisine geçti

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de geçtiğimiz sezon ekranlara gelmeye başlayan Güvercin dizisi, ne yazık ki Pandemi sürecine kurban gitti! Başlangıçta dikkat çeken dizinin karantina döneminde ara verilmesiyle izleyici de diziyi unuttu. Kanal da yeni sezonda diziyi yayınlamama kararı aldı.

Ancak yine de diziye bir final çekilmesi kararlaştırıldı. Pek çok dizi finalsiz ekrana veda ederken Güvercin dizisinin finali için oyuncular geçtiğimiz hafta Kapadokya’ya gitti. Dizinin çekimlerinin bitmesiyle birlikte oyuncuların da farklı dizilerden teklif almaya başladıkları anlaşılıyor.

Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada, Nursel Köse ve Menderes Samancılar’ın başrolünde oynadıkları Güvercin dizisinde rol alan bir isim ise şimdilerde Zümrüdüanka dizisine geçmesiyle gündeme geldi.

Güvercin’de Güldane karakterini oynayan İdil Memi’nin eşini de gerçek hayattaki eşi Sabri Memi oynuyordu. Hem gerçek hayatta hem de dizide karıkocayı oynamak oyuncu çift için ve izleyiciler için güzel bir sürpriz olmuştu. Sabri Memi, Güvercin dizisinin bitmesiyle, Zümrüdüanka dizisine geçti.

Güvercin final yapınca, Zümrüdüanka dizisine geçti 7

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği kulis bilgisine göre Sabri Memi, 14. bölümde Zümrüdüanka dizisine katılacak.

Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın başrolünde oynadığı dizide Sabri Memi’nin kimi canlandıracağı isehenüz bilinmiyor. Sabri Memi daha önce Bir Litre Gözyaşı ve Kardeş Çocukları dizilerinde de rol almıştı.