Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Altuğ’un maskesiz hayali, Miray Daner ve Hande Erçel’in kapaklık pozları

Pınar Altuğ’un maskesiz hayali, Miray Daner ve Hande Erçel’in kapaklık pozları

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü isimlerin instagram paylaşımları, hayranlarının markajında. Sosyal medya sayesinde sevdikleri, hayranlık duydukları isimleri daha yakından tanıma imkanı buluyor takipçileri. Ünlü isimlerin de bu sayede hem yaptıkları işler daha çok ön plana çıkıyor hem de kendilerini unutturmamış oluyorlar.

Pınar Altuğ bu isimlerden birisi. Oyuncu, şu sıralar ekranda yok ama takipçilerini instagram yayınlarıyla mutlu ediyor. Altuğ, bugünün Perşembe olması nedeniyle tbt gününe geçtiğimiz yıl bugünlerden bir fotoğrafla katıldı. Maskesiz dolaştığımız o günlere atıfta bulunan oyuncu, herkese bir ‘ah’ çektirdi muhtemelen…

Yine böyle sokaklarda özgürce dolaşabileceğimiz günlere…. #tbt #GecenSeneBugun #BasindanArkadaslariminGozunden

Pınar Altuğ'un maskesiz hayali, Miray Daner ve Hande Erçel'in kapaklık pozları 9

Sen Çal Kapımı isimli diziyle gündemden düşmeyen ve sosyal medyada da en çok takip edilen isimler arasında yer alıyor Hande Erçel, 17 milyona varan takipçisiyle pek çok ünlü ismi de kıskandıracak bir sayıya ulaştı. Erçel’in her yaptığı adeta olay oluyor! Son olarak Marie Claire dergisine verdiği pozlarla dikkat çekmişti.

Oyuncu bir kaç gündür bu pozlarını instagram’da yayınlayarak takipçilerini de mest ediyor. Son paylaşımı da yine bu fotoğraflardan birisi oldu. Ekim sayısına Kapak Kızı olduğu dergideki fotoğrafı büyük beğeni aldı.

????

Pınar Altuğ'un maskesiz hayali, Miray Daner ve Hande Erçel'in kapaklık pozları 10

Bir başka Kapak Kızı ise Miray Daner… Küçük yaşlardan beri oyunculuk yapan Miray Daner, en çok Medcezir dizisi ile akıllara kazındı. Sonrasında ise Vatanım Sensin ile unutulmaz bir role imza attı. Şimdilerde de Miray Daner, BluTV için çekilen ve başrolünde Nejat İşler’in oynadığı Saygı isimli diziyle yeniden kamera karşısında.

Oyuncu, başarılı kariyeri ve oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de Mag dergisinin kapağını süsledi. Kendi instagram hesabından da aşağıdaki paylaşımı yaparak emeği geçenlere teşekkür etti…

Tüm @magdergi ekibinin emeğine sağlık????
Fotoğraf: @emreyunusoglu_
Saç: @akin_unal
Makyaj: @hamiyetakpinar
Styling: @simgeyucepurkaya
Röportaj: @ertrkdlr
Özel teşekkür: @simgebirben ????

Pınar Altuğ'un maskesiz hayali, Miray Daner ve Hande Erçel'in kapaklık pozları 11