Ana sayfa Dizi Haberleri Güzel habere hazır mısınız? Yalı Çapkını sete çıktı!

Güzel habere hazır mısınız? Yalı Çapkını sete çıktı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalı Çapkını dizisinin çekileceği bir yıldan uzun süre ortaya çıkmıştı. Başlangıçta dizide başrolü Çağatay Ulusoy’un paylaşacağı söyleniyordu. Ancak işler planlandığı gibi gitmedi. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başrollerini paylaştığı dizinin çekimlerine nihayet başlandı.

Star TV için çekilen Yalı Çapkını dizisi çok uzun süren bir hazırlık çalışmasının sonucunda ortaya çıktı. OGM Pictures imzası taşıyan dizinin ilk duyurusu çok uzun süre önce yapıldı. Ancak uzun süre projede bir ilerleme kaydedilemedi.

Son aylarda hız kazanan hazırlıklar sonucu Yalı Çapkını’nda nihayet sona gelindi. Başrol oyuncuları ve diğer oyuncu kadrosu netleştirilen dizi en sonunda sete çıktı. Setten ilk fotoğraf da paylaşıldı. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in yer aldığı fotoğraf büyük heyecan yarattı.

Güzel habere hazır mısınız? Yalı Çapkını sete çıktı! 7

Yalı Çapkını dizisinin yönetmenliğini Burcu Alptekin üstlenecek. Başarılı yönetmenin işi olan Zeytin Ağacı halen Netflix’te ekrana geliyor ve büyük beğeni topluyor. Dizinin oyuncu kadrosunda usta oyuncu Çetin Tekindor da yer alacak. Yalı Çapkını dizisi en son iki yıl önce Öğretmen dizisiyle ulusal kanalda izleyiciyle buluşan Afra Saraçoğlu’nun yeniden dönüşü olacak.

Antep’te çekimleri başlayacak olan dizi, Saraçoğlu hayranları tarafından da merakla bekleniyor. Mert Ramazan Demir’in Ferit karakterini oynayacağı dizide, iki gencin istemeden evlendirilmeleri sonrasında yalıda geçen hayatları anlatılacak.

Afra Saraçoğlu Yalı Çapkını dizisinde Seyran isimli Antepli bir kızı canlandıracak. Uzun süredir büyük bir heyecanla beklenen dizinin eylül ayında Star TV’de ekrana gelmesi bekleniyor. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir daha önce Fox TV’de yayınlanan Öğretmen isimli dizide birlikte rol almıştı.