Ana sayfa Dizi Haberleri Güzel Köylü dizisi yeniden başlasın kampanyası sonuç verdi mi?

Güzel Köylü dizisi yeniden başlasın kampanyası sonuç verdi mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eski dizilere yönelik yeniden çekilmesi istekleri zaman zaman geliyor. Güzel Köylü de bu yapımlardan birisi… İstanbul’da büyümüş olan Gül’ün bir gün her şeyden bıkıp köye yerleşmesinin hikayesini anlatan dizi 24 Haziran 2014 tarihinde yayın hayatına başlamıştı.

Toplamda 52 bölüm yayınlanan dizi 17 Haziran 2015&de izleyicilerine veda etti.Gizem Karaca, Berk Cankat, Mehmet Ali Nuroğlu, Zerrin Sümer, Ahmet Mümtaz Taylan, Simge Selçuk, Özlem Tokaslan, Eray Sever dizinin başrol oyuncularıydı.

Mustafa Şevki Doğan’ın yönetmenliğini yaptığı dizinin yeniden yayınlanması noktasında sosyal medya üzerinden mesajlar gelince Mustafa Şevki Doğan da konuyu açıklayan bir mesaj paylaştı.

Ünlü yönetmen bunun pek de mümkün olmadığını şu mesajı ile ifade etti: “Sevgili Can’lar. Güzel Köylü dizisi tekrar başlasın diye çabalarınız çok güzel. Dileklerinizi keşke yerine getirebilsek. Ama şu sıralar pek mümkün değil. Oyuncuları başka işlerde çalışıyor zaten. Bir sürü faktörün bir araya gelmesi ile gerçekleşen işlerimiz, dünyamızın savaş verdiği şu sıralar, sektörel olarak da elimiz kolumuz bağlı. Belki çok ilerde. Neden olmasın. Sevgiler.”

Güzel Köylü dizisi yeniden başlasın kampanyası sonuç verdi mi? 7