Ana sayfa Dizi Fragmanları Star TV’de Medcezir’den Çilek Kokusu’na eski diziler yayın kurtarıyor!

Star TV’de Medcezir’den Çilek Kokusu’na eski diziler yayın kurtarıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir döneme damga vuran diziler, Star TV ekranında izleyicilerle yeniden buluşmaya devam ediyor. Koronavirüs pandemisi nedeniyle yayındaki dizilerin yeni bölümleri olmayınca çare olarak eski diziler bulundu.

Star TV’de bu dönemde yayınlarını doldurmak adına eski dizilere sarıldı. Demet Özdemir ve Can Yaman’ı başrolde buluşturan Erkenci Kuş, birçok farklı kuşakta ekranda yer alıyor. En çok de Erkenci Kuş dizisi Star Tv’de yer kapladı.

Ayırca, Aramızda Kalsın, Kiralık Aşk, Güzel Köylü, İşler Güçler, Medcezir, Hayat Bazen Tatlıdır isimli diziler de Star TV ekranında izleyicilerle buluştu.

Şimdi de yeniden yayınlanan diziler arasına iki tanesi daha katılıyor. Bunlardan birisi Çilek Kokusu, diğeri ise Aralık ayında final yapan Benim Tatlı Yalanım dizisi olacak.

Yapımcılığını Gold Film’in üstlendiği, başrollerinde; Demet Özdemir, Yusuf Çim ve Ekin Mert Daymaz’ın yer aldığı ‘Çilek Kokusu’ ekranda yer almaya başladı.

Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu, Lavinya Ünlüer gibi isimlerin yer aldığı ‘Benim Tatlı Yalanım’ da izleyicilerle buluşacak.

Hafta içi her gün ‘Benim Tatlı Yalanım’ 10.15’te, ‘Çilek Kokusu’ 13.30’da Star TV’de!