Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova herkesi merakta bırakan büyük söz!

Bir Zamanlar Çukurova herkesi merakta bırakan büyük söz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –atv ekranında izleyicilerle Perşembe akşamları buluşmakta olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 62.bölümünde dikkat çeken bir söz vardı, belki de birçok izleyici fark etmedi, bazı kişiler hemen fark edip bir kenara not etti.

Esra Dermancıoğlu’nun canlandırdığı Behice karakterinin 62. bölüm finalinde Züleyha’nın yanına girdiği zaman söylediği bir söz vardı. Behice, “Yeminimi bozdurdun bana Züleyha” diyor. İşte bu sözün altından ne çıkacak birçok izleyici merakla bekliyor. Başrol oyuncusu olan Hilal Altınbilek’in diziden ayrılmasını kimse beklemiyor.

Yani Behice, Züleyha’yı öldürmeyecek. Peki Behice neden yeminini bozdu? Bu sözü söylemesine sebep olan şey neydi? Akıllara Behice’nin daha önce bir cinayet işlemiş olabileceği geliyor. Bu noktada soru şu ki, kimi öldürmüş olabilir?

Birkaç hafta önce Hünkar’ın bir adamdan Behice’yi araştırmasını istemişti. İşte bu araştırmanın sonucunda Behice’nin sırlarının yavaş yavaş ortaya çıkması bekleniyor. Behice’nin yemini de böylelikle öğrenilebilir.