Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hadise’nin Fransız aşkını, ablası Hülya doğruladı!

Hadise’nin Fransız aşkını, ablası Hülya doğruladı!

tarafından ker_def

Klibinde oynayan Fransız manken Aurelien Muller’le birlikte olduğu konuşulan Hadise’nin aşkını, ablası Hülya Açıkgöz, “Birbirlerini tanıma aşamasındalar” diyerek doğruladı.

Milliyet gazetesinin haberine göre Hadise ‘Sıfır Tolerans’ klibinde oynayan Fransız manken Aurelien Muller’le önceki akşam İstinye Park Zuma’da yemekteydi. İkiliye, şarkıcının ablası Hülya ve kardeşi Derya da eşlik etti. Dikkat çekmemek için mekandan kardeşi Derya’yla çıkan Hadise, sahnede ve günlük hayatta giydiği kıyafetlerin yabancı starlardan çalıntı olduğu yönünde çıkan haberlere, “Bir kostümü bir kişi giyecek diye kural yok” dedi.

Şarkıcının ardından Muller ve Hadise’nin ablası Hülya kapıda göründü. aşk iddialarının sorulması üzerine Hülya Açıkgöz, “Şu an birbirlerini tanıma aşamasındalar. Hadise mutlu olacaksa neden olmasın?” sözleriyle ikilinin birlikteliğini doğruladı. Hadise’nin yurt dışında buluşmayı tercih ettiği sevgilisiyle, 14 Kasım’da Paris’te düzenlenen GQ Men Of The Year Awards törenine katıldıkları da öğrenildi.