Ana sayfa Kadın Haberleri Kaan Yıldırım’ın aşkı Hadise, hüngür hüngür ağladı!

Kaan Yıldırım’ın aşkı Hadise, hüngür hüngür ağladı!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan Hekimoğlu dizisinde Mehmet Ali karakterine hayat veren Kaan Yıldırım’ın ünlü şarkıcı Hadise ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. İki ünlü isim artık aşklarını saklamıyor ve magazin gündeminden de düşmüyorlar.

Hadise yakında O Ses Türkiye yarışmasının yeni sezonuyla da ekranda yerini alacak. Ünlü şarkıcı sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla da zaman zaman gündeme geliyor.

Duygusal bir paylaşımda bulunan oyuncu, “Küçük Bir Yol” isimli şarkısını ilk dinlediği zaman ağladığını yazdı. Son çıkardığı şarkısının kendisindeki etkisinden bahseden oyuncu, mesajıyla hayranlarını da duygulandırdı.

Intagram hesabından mesaj veren Hadise, şöyle yazdı: “Bu fotoğrafı ‘Küçük Bir Yol’u ilk dinlediğimde çekmiştim… Ağlamıştım, hüngür hüngür ağlamıştım. Beni bu kadar etkilediyse bu şarkı, dinleyenler neler neler hisseder acaba demiştim. Doğru hissetmişim demek ki… Şarkımızı söyleyip video çekenler, eline gitarını alıp söyleyenler, piyano çalıp söyleyenler, hepinizi izliyorum görüyorum… Ne mutlu bir şarkı ile sizlerle böyle bir bağ kurmak. Sizi seviyorum.”

Kaan Yıldırım'ın aşkı Hadise, hüngür hüngür ağladı! 7