Ana sayfa Sosyal Medya Hafsanur Sancaktutan, Dünyayla Benim Aramda adlı dizinin çekimleri biter bitmez Paris’e uçacak!

Hafsanur Sancaktutan, Dünyayla Benim Aramda adlı dizinin çekimleri biter bitmez Paris’e uçacak!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Alperen Duymaz ile birlikte rol aldığı Son Yaz dizisi final yaptıktan sonra bir süredir ekranlardan uzak olan Hafsanur Sancaktutan, şu sıralar Disney Plus’ın dizisinde rol alıyor. Oyuncu, 14 Haziran’da açılan dijital platform için çekilen ikinci dizi olma ünvanını taşıyan Dünyayla Benim Aramda’da Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy ile başrolde yer alıyor.

Açılış gecesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Dünyayla Benim Aramda dizisinin çekimlerinin bitmek üzere olduğunu belirten Hafsanur Sancaktutan, Paris’e uçmaya hazırlanıyor.

Güzel oyuncu, “Çekimler bitmek üzere, tatil hazırlığı yapıyorum. Birkaç iş görüşmem daha var. Sonrasında tatile çıkacağız. Tatil öncesi Paris’te bir dergi çekimi olacak. O yüzden önümüzdeki hafta Paris’e gideceğim” açıklamasını yaptı.

Hafsanur Sancaktutan, Dünyayla Benim Aramda adlı dizinin çekimleri biter bitmez Paris'e uçacak! 7

Ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan, son dönemde hızlı bir kariyer yükselişi sergiledi ve canlandırdığı birbirinden iddialı rollerle geniş bir hayran kitlesine ulaştı.

Oyuncu, Demet Özdemir ile Buğra Gülsoy ikilisinin başrolünde yer aldığı Dünyayla Benim Aramda adlı yapımda da yine etkili bir karaktere hayat verecek.

Romantik komedi türündeki dizide, Hafsanur Sancaktutan bir dergide çalışan ‘Sinem’ isimli karakteri canlandıracak. Demet Özdemir’in canlandırdığı ‘İlkin’ karakterinin arkadaşı olan Sinem, ilginç bir deneyin ortasında kalacak.

İlkin’in sevgilisi Tolga’nın sadakatini ölçme testinde Sinem ona yardımcı olacak. ‘Tolga’ karakterinde de Buğra Gülsoy’u izleyeceğiz.