Ana sayfa Dizi Haberleri Hafsanur Sancaktutan, Dünyayla Benim Aramda paylaşımına düştüğü notla durumu özetledi!

Hafsanur Sancaktutan, Dünyayla Benim Aramda paylaşımına düştüğü notla durumu özetledi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Dünyayla Benim Aramda dizisi, şu sıralar heyecanla beklenen yapımların başında geliyor! Disney Plus abonelerinin merakı, fragmanın yayınlanmasıyla daha da tavan yapmış durumda! Özellikle Demet Özdemir hayranları, sosyal medyada 14 Eylül tarihini nasıl iple çektiklerini sıklıkla anlatıyorlar…

Dizi, “Bu oyunda hesaba katılmayan tek bir şey var: Aşk…” sloganıyla geçtiğimiz günlerde yayınlanan fragman sonrası daha da çok konuşulur oldu. Başrollerinde Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan ve Metin Akdülger’in yer aldıkları dizinin afişi de heyecan yaşatmıştı.

İki erkek, iki kadın arasında yaşanan bir aşk dörtgeninin konu edildiği Dünyayla Benim Aramda dizisi, entrika, dram, aşk dolu hikayesi ile izleyicinin merakla beklediği bir yapım. Dizinin başrol oyuncuları da yayın tarihinin belli olmasının ardından fragmanı sosyal medya hesaplarından yayınlayarak heyecanlarını paylaştılar.

Hafsanur Sancaktutan, Dünyayla Benim Aramda paylaşımına düştüğü notla durumu özetledi! 10

Her ne kadar Demet Özdemir, dizinin çekimleri döneminde öne çıkan isim olsa da asıl sürprizi Hafsanur Sancaktutan’ın yapacağı da dizinin afişlerinin  ve fragmanının yayınlanmasıyla daha net anlaşıldı. Başta sıradan bir tip olan Sinem’in (Hafsanur Sancaktutan) bir anda bir aşk kadınına dönüşme hikayesi ve en yakın arkadaşının sevgilisi ile yaşayacakları, dizinin entrika dolu hikayesiyle önümüzdeki günlerde çok konuşulacak.

Hafsanur Sancaktutan, Dünyayla Benim Aramda paylaşımına düştüğü notla durumu özetledi! 11

Hafsanur Sancaktutan dizide, Demet Özdemir’in oynadığı İlkin’in arkadaşı Sinem olarak yer alıyor. Buğra Gülsoy’un hayat verdiği Tolga’nın sevgisini sınamak için Sinem’i kullanan İlkin’in bu oyununun nasıl sonuçlanacağını hep birlikte izleyeceğiz ama bu serüven sırasında Sinem’in değişimi de izleyiciyi hayli şaşırtacak gibi duruyor!

Sürpriz bir karakter olarak dizinin öne çıkan isimlerinden birine hayat veren Hafsanur Sancaktutan, Dünyayla Benim Aramda dizisinin fragmanını paylaşarak rol aldığı diziyle ilgili iddialı bir not düşmeyi de ihmal etmedi.

Hafsanur Sancaktutan, Dünyayla Benim Aramda paylaşımına düştüğü notla durumu özetledi! 12

Senaryosunu Pınar Bulut’un yazdığı MF Yapım imzalı dizinin yönetmenliğini Hülya Gezer yapıyor. Dizide Hafsanur Sancaktutan’ın sıradan bir ofis çalışanı görüntüsünün ardından bambaşka bir kişiye dönüşmesinin hikayesi heyecan uyandırıyor.

Sancaktutan’ın oynadığı rolü kendisinin de çok sevdiği ve aynı zamanda diziye ve hikayesine de çok güvendiği, yaptığı paylaşıma da yansımakta. Hafsanur Sancaktutan, instagram hesabından sevinç gözyaşları anlamına gelen emoji ile birlikte “Çünkü harika bir iş çıkardık” notunu düşerek de projeye olan inancını ortaya koyuyor…

Hafsanur Sancaktutan, Dünyayla Benim Aramda paylaşımına düştüğü notla durumu özetledi! 13

Hafsanur Sancaktutan, İlkin’in sevdiği adam olan Tolga’nın sevgisinden emin olmak için oynadığı oyundaki ikinci kadın olacak. Bir oyunla başlayan hikayenin başka bir duruma dönüşeceği ve kıskançlık krizlerine neden olacağı şeklinde bir intiba da fragmandan gelmekte. Oyuncunun fotoğraflarından, dizide son derece dikkat çekici bir karaktere hayat vereceği de görülüyor. Böylelikle, dizide Demet Özdemir’in oynadığı İlkin kadar Sinem’in de çok dikkat çekeceği anlaşılmakta…

Dünyayla Benim Aramda dizisi 14 Eylül’de Disney Plus’ta yayınlanacak. İşte dizinin dikkat çeken fragmanı…