Ana sayfa Sosyal Medya Alperen Duymaz’ın son halini gördünüz mü? Tanımanız hayli zor olacak!

Alperen Duymaz’ın son halini gördünüz mü? Tanımanız hayli zor olacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Son dönemin başarılı erkek oyuncuları arasında dikkat çeken bir isim Alperen Duymaz. Popülerliği, Son Yaz dizisinde oynadığı Akgün karakteri ile daha da artmıştı oyuncunun. Her yeni projesi ile adından söz ettiren ve kariyer basamaklarını sağlam ve emin adımlarla yürüyen Alperen Duymaz, yapımcıların da son dönemde gözdesi olan bir isim.

Fox TV’nin sevilen dizisi Son Yaz’ın erken finali ile birlikte oyuncu dijital yapımları tercih etmeye başladı.  Bein Connect için çekilen ve Büşra Develi, Yasemin Allen ve Görkem Sevindik ile başrolünde oynadığı Erkek Severse dizisiyle dikkatleri çekti oyuncu.

Şu sıralar ise Son Yaz dizisinde aşık olduğu Yağmur’un (Hafsanur Sancaktutan) annesine hayat veren Funda Eryiğit ile iki aşığı oynadıkları Kül filmi ile gündemde. Film, Netflix için çekiliyor. İki oyuncunun Son Yaz dizisinin ardından bambaşka karakterlerle yeniden kamera karşısına geçmesi, Kül filmine olan ilgiyi de katladı.

Başarılı iki ismin başrolünde yer alan dizide iki aşığı oynayacak olan Funda Eryiğit ve Alperen Duymaz’ın performansları şimdilerde büyük merak konusu. Bu arada Alperen Duymaz’ın yaptığı bir paylaşım ise son imajını da ortaya koymakta…

Alperen Duymaz'ın son halini gördünüz mü? Tanımanız hayli zor olacak! 9

Kül filminde Metin Ali isminde bir marangoza hayat veriyor Alperen Duymaz. Oyuncunun saçı sakalı uzamış haliyle çektiği yukarıdaki pozu, yeni filmindeki imajı olarak değerlendiriliyor. Akgün karakterinden sonra hayli değişik bir şekilde izleyici karşısına çıkacak olan Alperen Duymaz’ın son hali, hayranlarını da şaşırttı. Tanımakta güçlük çektikleri Alperen Duymaz, Erkek Severse filminde ise bambaşka bir imajdaydı…

Alperen Duymaz'ın son halini gördünüz mü? Tanımanız hayli zor olacak! 10

Hikayesini Erdi Işık’ın yazdığı filmde, Kül adlı kitap tekstinin bir yayın evine gelmesiyle başlayan hikâye etkileyici bir dille ele alınıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ödüllü isim Erdem Tepegöz oturuyor.

Alperen Duymaz'ın son halini gördünüz mü? Tanımanız hayli zor olacak! 11

Funda Eryiğit, Kül filminde bir yayınevi sahibinin eşi Gökçe’ye hayat verecek. “Bu dünyadan olmayan biriyle karşılaştığını nasıl anlarsın? Ya o dünyaya ait olmayan asıl sensen…” sloganı ile lanse edilen Kül filminde Gökçe, eline geçen kitabın yarattığı dünyaya kendisini kaptıracak ve peşine düştüğü marangozla beraber hayatı başka bir boyuta taşınacak.