Ana sayfa Sosyal Medya Hafsanur Sancaktutan herkes gibi soruyor; Dünya bu kadar kötü müydü, yoksa biz mi her şeyi duyar olduk?

Hafsanur Sancaktutan herkes gibi soruyor; Dünya bu kadar kötü müydü, yoksa biz mi her şeyi duyar olduk?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan, bir süredir magazin gündeminden düşmüyor. Yer aldığı dizilerdeki başarılı performansı ile çok konuşulan oyuncu, geçtiğimiz hafta ise bileklerini keserek intihara kalkıştığı şeklindeki asılsız bir iddia ile gündem oldu. Tabii ki oyuncunun yaşadığı bir rahatsızlık sonucu hastaneye kaldırılmasının ardından bu kadar absürt bir iddianın ortaya çıkması da ilginç bir durumdu.

Hafsanur Sancaktutan yaşadığı bu duruma isyan ederken, sosyal medyada da hayranlarından büyük destek buldu. Oyuncunun GQ dergisinde çıkan röportajında da dikkat çeken sözleri var. Dünya mı bu kadar kötü bir yer haline mi geldi, yoksa zaten kötüydü de sosyal medya sayesinde her şeyi duymaya mı başladık?

Birçok kişinin aklında olan bu soruyu Hafsanur Sancaktutan da soruyor. Başına gelen bu asılsız kötülük barındıran iddialar bir yana, oyuncu sürekli sosyal medyanın gündeminde yer alıyor. Zaman zaman kendisi de sosyal medya ile ilgilenmek istese de Hafsanur Sancaktutan biraz da geri durma tavrına sahip.

Oyuncunun dergide yer alan şu sözleri birçok kişinin de hislerine tercüman oluyor: “Dönemsel olarak bazen kendimi sosyal hayatın, sosyal medyanın çok içinde buluyorum, ama bazen de çok uzak tutuyorum kendimi. İkisinin de artısı ve eksisi var, ama sanırım ben biraz uzak kalmaktan yanayım, çünkü aklıma hep şu soru geliyor, Dünya bu kadar kötü müydü, yoksa teknoloji sayesinde mi her şeyi duyar olduk?

Neden her yerde aynı anda olmak ve tüketmek istiyoruz? ‘Haberim olmasın da ne olursa olsun’cu hiç değilim ama kendimi dengede tutabilmek için, kendi normallerimi koruyabilmek için biraz sosyal medyadan, sosyal hayattan uzak kalmayı tercih ediyorum.”

Hafsanur Sancaktutan herkes gibi soruyor; Dünya bu kadar kötü müydü, yoksa biz mi her şeyi duyar olduk? 7

İnsanın her ihtiyacını dijital dünya üzerinden gidermek gibi bir tavır içinde olduğunu da anlatan Hafsanur Sancaktutan, “robot gibi” bir hayatın içinde olduğumuz düşüncesine sahip.

İnsanın gücünün azıldığı ve robotlar ile seri üretimlerin yapıldığı bu ortamın gidişatı oyuncuyu korkutuyor.

Hafsanur Sancaktutan, “Teknoloji bir gün herkesi ele geçirecek, çok geç kalmış olacağız” diyerek kaygısını da dile getirdi.