Ana sayfa Dizi Haberleri Sıfırıncı Gün dizisinde yeni dönem başlarken, Engin Öztürk de büyük sıkıntıdan kurtuldu!

Sıfırıncı Gün dizisinde yeni dönem başlarken, Engin Öztürk de büyük sıkıntıdan kurtuldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında yayınlanan Sıfırıncı Gün dizisiyle ilgili büyük bir değişiklik sürecine girildi. Dizinin ilk 4 bölümünün beklenen ilgiyi görmemesi, düşük gelen reytingler ile birlikte her şeyin yeni baştan ele alınacağı bir süreç başlatıldı.

Yönetmenliğe aksiyon dizilerindeki tecrübesi ile bilinen Çağatay Tosun’un geçmesinin ardından yepyeni bir hikaye ve kurgu ile birlikte dizinin ismi de değişecek. Sıfırıncı Gün ismi yerine yeni dönemde Birinci Gün ismi kullanılacak.

Dizinin yönetmeni, hikayesi ve ismi değişirken oyuncu kadrosu ise aynı kalacak. Engin Öztürk ile Aybüke Pusat’ın başrolünde yer aldığı dizi artık Cuma akşamları izleyicilerin karşısına çıkacak.

3 Şubat Cuma akşamı beşinci bölümünü izleyeceğiniz Sıfırıncı Gün dizisi, daha sonra Birinci Gün ismi ile altıncı bölümden itibaren yepyeni bir proje gibi yoluna devam edecek.

Diziye bu büyük değişim nedeniyle ara verildi ve bir süredir çekimler yapılmıyordu. Bu süreç içinde başrolde yer alan Engin Öztürk de fırsat bularak sağlık sorunları nedeniyle hastanede tedavi oldu.

Belinden şiddetli ağrılar çeken oyuncu, hafta içinde ameliyat edilirken, bu sürecin dizideki büyük değişim ile birlikte yaşanması dikkatleri çekti.

Sağlık sorunlarından kurtulması ile birlikte Birinci Gün isimli yeni konsepte hazırlanmaya başlayacak olan Engin Öztürk, değişen hikayede daha etkili bir karakter ile izleyici karşısına çıkacak gibi gözüküyor.

Birinci Gün isimli yeni hikaye konsepti için yeni senaristler ile birlikte yoğun bir çalışma yapılıyor ve dizinin ilk 5 bölümünden bağımsız olarak çok farklı bir hikaye düzeni ile izleyicilerin şaşırtılmasının amaçlandığı da anlaşılıyor.