Ana sayfa Sosyal Medya Hafsanur Sancaktutan için oyunculuğun tanımı sandığınızdan çok daha derin!..

Hafsanur Sancaktutan için oyunculuğun tanımı sandığınızdan çok daha derin!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Güzel oyuncu Hafsanur Sancaktutan Fox TV’nin yeni dizisi Darmaduman’da başrolde yer alıyor.

Oyuncuya dizide başrollerde Mert Yazıcıoğlu, Aslıhan Malbora ve Aytaç Şaşmaz gibi, son dönemin dikkat çeken genç oyuncuları eşlik ediyor. Beverly Hills isimli Amerikan dizisinin yerli versiyonu olan Darmaduman dizisi, ilk bölümüyle sosyal medyada çok sayıda olumlu yorum aldı.

Hafsanur Sancaktutan hayranları, oyuncunun hem yeteneğine hem de güzelliğine  iltifatlarda bulundu. Dizide ‘Derin karakterine hayat veren güzel oyuncu, yeni dizisinde alımlı ve seksi haliyle de dikkatleri çekiyor.

Hafsanur Sancaktutan için oyunculuğun tanımı sandığınızdan çok daha derin!.. 7

Elele Dergisi’nin 45. özel sayısı için objektif karşısına geçen güzel oyuncu oyunculuğun kendisi için ne anlama geldiğini şu sözlerle anlattı; “Benim için ‘var olmayı’ ifade ediyor oyunculuk. İnsan var olduğunu hissettiğinde bütünleşebiliyor evrenle ve kendisiyle. Oyunculuk da bana, birçok şeyi kendimde nasıl var edebileceğimi, kendime nasıl evirebileceğimi öğretiyor.”

Aynı zamanda Disney Plus’ta yayınlanan Dünyayla Benim Aramda adlı dizideki ‘Sinem’ performansıyla da beğeni toplayan oyuncu son dönemin en dikkat çeken genç oyuncularından birisi.

Sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık adından söz ettiren oyuncu, meslektaşı Deniz Can Aktaş’la yaşadığı ilişkiyle de gündemden düşmüyor.