Ana sayfa Dizi Haberleri Tuba Ünsal yıllar sonra Gecenin Ucunda dizisiyle döndü, eleştirenler de destekleyenler de çok!

Tuba Ünsal yıllar sonra Gecenin Ucunda dizisiyle döndü, eleştirenler de destekleyenler de çok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1981 yılında Denizli’de dünyaya gelen Tuba Ünsal, uzun bir aradan sonra yeniden televizyon dizilerinde yer alıyor. Gecenin Ucunda isimli Star TV dizisinde Nermin Işık karakterini canlandıran oyuncu, Kadir Doğulu ile partner oldu. En son 2017 yılında İçerde isimli dizideki Handan karakteri ile televizyon ekranında yer alan oyuncu, ayrıca Aşk 101 isimli dijital dizide de bulunmuştu.

Nadiren televizyon dizilerinde gözüken isimlerden olan Tuba Ünsal, tam 5 yıl aradan sonra yeniden ekranlara çok farklı bir kadın karakteri ile dönüş yaptı. Aslında toplumda örneği çok fazla olan birisi Nermin. Kocası tarafından aldatıldığı psikolojisi yaşayan ve Macide karakterini düşmanı olarak gören bir kadın… Nermin’in psikolojik olarak çöküntü içine girmesi, kocasını elinde tutamayacağı düşüncesi, aldatılma hissiyatının bedensel çöküşe doğru gidişi ile Tuba Ünsal, ekranda çok farklı bir kadın karakterini başarıyla canlandırıyor.

Tuba Ünsal yıllar sonra Gecenin Ucunda dizisiyle döndü, eleştirenler de destekleyenler de çok! 8

Kimi izleyiciler ünlü oyuncunun performansını eleştirse de Tuba Ünsal, karakterin ruhunu ekran başındaki izleyicilere yansıtma noktasında başarılı bir görüntü çiziyor.

Toplumda örneği çok fazla olan Nermin karakterini canlandırmayan, sanki onu yaşayan bir performans ile Tuba Ünsal, geniş bir hayran kitlesinin takdirini kazandı.

Bir dizi hayranı şu yorumda bulundu: “Tuba Ünsal, Nermin’i yaşıyor. Sanki bağırışları, ağlayışları aldatılan bir kadının hissettiklerini yaşatıyor resmen. Bir de Kazım gibi ruhsuzlar var evdeki kadını kıskançlıkla suçlarlar gece yine sevgililerinin yanına giderler.”

Tuba Ünsal yıllar sonra Gecenin Ucunda dizisiyle döndü, eleştirenler de destekleyenler de çok! 9

Birçok dizi hayranı da Tuba Ünsal’ın Nermin karakterindeki performansını öven paylaşımlar yapıyor. Tabii ki karşıt görüşte olan ve oyuncunun performansını eleştirenler de var.

“Kötü oyunculuk nasıl olur dersi veriyor” diye paylaşım yapanlar az olsa da dikkat çekiyor. Tuba Ünsal, 5 yıl aradan sonra Gecenin Ucunda dizisiyle yeniden ekrana dönerek, adından söz ettirmeye devam edecek gibi duruyor.

Dizinin 9 Kasım Çarşamba günü yayınlanacak 6. bölüm fragmanında Nermin’in şu sözü de çok ilginç gelişmeler olacağını anlatıyor: “Macide, ben seni herkesten daha iyi tanıyorum. Çünkü ben eskiden sendim.”