Ana sayfa Dizi Haberleri Hafsanur Sancaktutan, Mert Yazıcıoğlu, Aytaç Şaşmaz, Aslihan Malbora bile reyting alamıyorsa Fox TV hatayı başka yerde arasın!

Hafsanur Sancaktutan, Mert Yazıcıoğlu, Aytaç Şaşmaz, Aslihan Malbora bile reyting alamıyorsa Fox TV hatayı başka yerde arasın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Darmaduman dizisi ilk bölümü ile başladı ve dört önemli oyuncunun başrolündeki bir dizi olmasına rağmen reytingler tatmin etmedi. Hafsanur Sancaktutan, Mert Yazıcıoğlu, Aytaç Şaşmaz ve Aslıhan Malbora adeta mahşerin dört atlısı gibiydi. Dizinin hikayesi Beverly Hills’ten uyarlandı ve çok sevilen bu Amerikan dizisinin Türkiye’de de büyük yankı uyandırdığı ortada.

Gençlik hikayesi olması, heyecanın her sahnede kendisini göstermesi, çok etkili ve hayran kitlesi büyük oyuncuların başrolde bulunmasına rağmen Darmaduman dizisi nasıl olur da, ortalama reytingler bile alamaz. Dizinin ilk bölümü ilk 10 program arasında zorlukla yer aldı. Reytingler ise ortalamanın altında geldi ve işin ilginç yanı bu kadar büyük çaba harcanmayan yapımlar bile bu oranlara ulaşabiliyor.

Fox TV’nin dizilerine yönelik izleyici ilgisinin hızla düştüğünü ve çok başarılı projeler ile şöhretli oyuncuların yer almasına rağmen reytinglerin iyi gelmediğini herkes görüyor. Kanal yönetiminin iki sezon önce başlattığı dizi atağının pek de verimli sonuçları olmadı.

Hafsanur Sancaktutan, Mert Yazıcıoğlu, Aytaç Şaşmaz, Aslihan Malbora bile reyting alamıyorsa Fox TV hatayı başka yerde arasın! 7

Fox TV, artık birbiri ardına diziler yaptıran ve bunları kısa sürede harcayarak yani dizi sirkülasyonu ile heyecen yaratmaya çabasıyla patinaj yapan bir görüntü sergiliyor. Yasak Elma dizisi de olmasa Fox TV’nin çok iyi reyting alabilen bir dizi projesi yok.

Bu durumun nedeni ise izleyici inancının Fox TV dizileri için düşük olması. Yani herkes iyi biliyor ki, bir dizi düşük reytingler alır ise, Fox TV, yeterli zamanı vermeden kısa sürede yayından kaldırır. İzleyiciler de beğendikleri bir proje olsa bile, nasıl olsa yayından kaldırılır mantığı ile zaman harcamak istemiyor.

Hafsanur Sancaktutan, Mert Yazıcıoğlu, Aytaç Şaşmaz ve Aslıhan Malbora gibi her projesi heyecan yaratan, milyonlarca takipçisi olan genç, enerjik oyunculara rağmen sıradanın ötesine geçememe hali, Fox TV’nin hatayı başka yerde araması gerektiğini gösteriyor.