Ana sayfa Dizi Analiz Yalı Çapkını dizisinin reyting zaferi taçlandı, Korhan Yalısı fena karıştı

Yalı Çapkını dizisinin reyting zaferi taçlandı, Korhan Yalısı fena karıştı

tarafından ker_def

Star’ın iddialı dizisi ‘Yalı Çapkını’, 28 Ekim Cuma akşamı altıncı bölümüyle ekranlara geldi. Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, başrollerini Afra Saraoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un paylaştığı ‘Yalı Çapkını’ dizisi cuma akşamlarının lideri olmaya devam ediyor. Dizi tüm izleyici gruplarında rakiplerinin açık ara önünde birinci olmayı yine başardı. Hem tüm kişiler hem de ABC1 gruplarında çift haneli reytingler elde edilmesinin yanı sıra, sezonun en başarılı oranının gelmesi de dikkatlerden kaçmadı.

Yalı Çapkını dizisinin hikayesi de her geçen hafta daha da heyecanlı bir hale geliyor. Ferit’in sevgilisi Pelin’e haddini bildiren Suna ve Yusuf’un yalıya gidip Halis Ağa’nın karşısına çıktığı sahne damgasını vurdu. İşte ‘Yalı Çapkını’ dizisinin 28 Ekim akşamı 6’ncı bölümünde yaşananlar…

Yalı Çapkını dizisinin reyting zaferi taçlandı, Korhan Yalısı fena karıştı 8

Yusuf’un gelişiyle araları bozulan Seyran ve Ferit’in birbirlerine her şeye rağmen destek olması dikkat çekerken; olaya Halis Ağa’nın da dahil olması gündem oldu.

‘Seyran’ın dışarı çıktığını öğrenen Ferit, koşarak sahile giderken; Yusuf’a saldırdı. Olanlardan korkan Seyran, ‘Onu rahat bırak’ diyerek eşini durdurdu. Evde konuyla ilgili tartışmaya devam eden ikiliden Ferit, dedesi onları çağırınca korktu.

FERİT, SEYRAN’I KORUDU

Latif’ten Yusuf’un, Seyran’ın sevgilisi olduğunu ve yalıya geldiğini öğrenen Halis Ağa; neler olduğunu torununa sordu. Yusuf’un Seyran’ın liseden bir arkadaşı olduğunu, öyle bir şey olmadığını belirten Ferit; odaya geçtiklerinde fenalaştı. İnsülin iğnesi arabada olduğu için kötüleşen Ferit, eşini de korkuttu.

SOLUĞU PELİN’İN YANINDA ALDI

Kendilerine yardım eden Abidin sayesinde iğnesini olan Ferit, toparlayınca da Seyran onunla ilgilensin diye kötüymüş gibi davranmaya devam etti. Gece dedesinin isteği üzerine yüzük çizimi yapmaya çalışan Ferit, Pelin’i aradı. Onun dışarıda olduğundan şüphelenince de gizlice yanına gitti. Sevgilisini elbiseyle görünce çıldıran Ferit, banyoda Pelin’in kuzeni olduğunu anlayınca sakinleşti. İkili, üçüncü yıl dönümlerini kutlamak için yemeğe gitmek üzere sözleşti.

Yalı Çapkını dizisinin reyting zaferi taçlandı, Korhan Yalısı fena karıştı 9

SEYRAN’DAN EŞİNE DESTEK

Sabah geç kalan ve çizimini yetiştiremeyen Ferit, Abidin ve eşi Seyran’ın yardımıyla kimseye çaktırmadan konağa girerken; Seyran’ın tamamladığı çizimi de önce dedesine gösterdi, sonra da ustasına götürdü.

‘FERİT SANA VURULMUŞ’

Akşam Seyran’ın babası ve ablasıyla yemek yiyeceklerini öğrenen Ferit, Pelin’i arayıp planlarının iptal olduğunu söyledi. Hep birlikte yemek yiyen Seyran, Ferit ve aileleri, sohbet ederken; kızlar tuvalete gitti. Olanı biteni konuşan ikiliden Suna, “Ferit sana vurulmuş, kendinin bile haberi yok” derken, Seyran da “Abla o sevmeyi nereden bilsin? İnsan sevdiği kişiye yaşatır mı bunları? Pelin’e de çok acıyorum” yanıtını verdi. Ferit’ten gidecekleri mekanı öğrenen Pelin ise tuvalette Seyran ve ablasını duydu. Duyduklarına bozulan Pelin, ardından onların masasına uğradı.

Yemek sırasında Fuat’ı birlikte çalıştığı Philippe, ısrarla arayınca; Kazım Bey, küçükken Fransızca dersi aldırdığı Suna’dan konuşmasını istedi. Kendisinden isteneni yapan Suna, mağazayı konuştukları fiyattan kirayı veremeyeceklerini söylediğini iletti. Sekreteri işi bırakan Fuat da Suna’nın kendisine yardımcı olmasını rica etti.

SEYRAN, PELİN VE FERİT’İ YAKALADI

Pelin’le işaretleşen Ferit, ‘tuvalete gidiyorum’ bahanesiyle onunla konuşurken, Seyran da peşlerinden gitti. 3’üncü yıl hediyesini isteyen Pelin, Ferit’i öperken; Seyran ikisini gördü. Bu duruma çok sinirlenen Seyran, “Sen nasıl bir adamsın? Bu mu aileme gösterdiğin saygı, özen? Sizin amacınız ne? İstiyorsanız üçümüz gidelim masaya” derken Suna geldi.

SUNA, PELİN’E HADDİNİ BİLDİRDİ

Hemen olaya müdahale eden Suna, Seyran ve Ferit’i masaya yolladıktan sonra Pelin’in peşinden tuvalete gitti. “Sen benim kardeşime varoş mu dedin? Seyran naziktir ama ben hiç değilim. Seni öyle bi döverim ki, babanın tüm servetini estetik masraflarına ödersin. Bir daha sakın benim kardeşime ilişeyim deme. Bu sana son uyarım” diyerek Pelin’in saçlarına yapıştı.

HALİS AĞA’DAN FERİT’E TEBRİK

Gece sonu Orhan ve ailesini evde bekleyen Halis Ağa, Ferit’in ustasının yüzük çizimini beğendiğini söyledi. Halis Korhan, torununa sarılıp tebrik ederken; Ferit de teşekkür eden gözlerle kendisine yardım eden Seyran’a baktı. Seyran da ona göz kırptı.

SEYRAN’DAN ŞAŞIRTAN TEKLİF

Odaya giden Seyran, Ferit’e; Pelin’in neden geldiğini sordu. İlk olarak eşine teşekkür eden Ferit, Pelin’in geleceğinden haberi olmadığını belirtti. Ancak bu açıklama Seyran’ı tatmin etmedi. Ferit’e “Bana karışırsan ben de sana karışırım. Eğer ben Yusuf’la görüşemezsem, sen de Pelin’le görüşemezsin. Anlaştık mı?” dedi. Ferit ise bu sözleri geçiştirdi.

Ertesi sabah üniversite sınav sonuçlarının açıklandığını eşine söyleyen Ferit, Yusuf’tan gelen ses kaydını görünce; Seyran’a teklifini kabul ettiğini ve Pelin’i hayatından çıkaracağını belirtti.

YUSUF BİR KEZ DAHA YALIDA

Yengesinin bebek ile ilgili sözlerini değerlendiren Ferit, kahvaltı sofrasında eşinin okul yerine anneliği tercih edeceğini söyledi. Seyran duyduklarıyla şoke olurken; Halis Ağa, torun haberine çok sevindi. Ferit ve Seyran, bu konuyla ilgili odalarında tartışırken: Halis Bey, ikisini odasına çağırdı. Yusuf’un içeride olması ise Seyran ile Ferit’i şoke etti.