Ana sayfa Dizi Haberleri Hakan Muhafız 3. sezondan tüyoları Hazar Ergüçlü ve Engin Öztürk verdi!

Hakan Muhafız 3. sezondan tüyoları Hazar Ergüçlü ve Engin Öztürk verdi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’in ilk orjinal Türk dizisi olan Hakan: Mufahafız’ın 3. sezon çekimleri başladı.

Yeni sezonda dizide yer almaya devam edecek olan Hazar Ergüçlü ve Engin Öztürk, izleyenlere önemli bilgiler verdi.

İki oyuncu, Onedio’nun konuğu oldu. Youtube kanalında yayınlanan röportajda önemli detaylar vardı.

Zeynep karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü, bu karakteri çok sevdiğini belirtti. Zeynep’in 2. sezonda tüm karakterler gibi dönüşümde olduğunu belirtti.

Ergüçlü, “Zeynep aslında kapalı, kontrolü elinde tutan, sert, kolay yumuşamayan, kendi net kararları, fikirleri olan, bu doğrultuda ilerlemeyi seven, katı bir yapısı var karakterin ilk sezon ile… Fakat Hakan’a olan aşkıyla onu biraz daha insan, biraz daha zaafları olan, hata yapan, aşkından dolayı hata yapan bir evrimi olacak. Oynaması o yüzden çok keyifliydi” diye konuştu.

Engin Öztürk de “Bizim de en sevdiğimiz karakter Zeynep” diyerek Hazar Ergüçlü’ye jest yaptı.

Engin Öztürk, Levent karakteri için bir değişimin söz konusu olmadığını ilk sezonda zaten karakterinin olmadığını, 2. sezonun 3. bölümü itibariyle diziye dahil olduğuna değindi.

Hakan Muhafız 3. sezondan tüyoları Hazar Ergüçlü ve Engin Öztürk verdi! 7

Engin Öztürk, Levent karakterinin kafası karışık birisi olduğuna değindi. Öztürk, dizinin Türk yapımlarından farklı bir tarzı olduğunu hikayenin başı ve sonunun belli olduğuna değindi ve “Bu yolda görülen bir iş değil, bizim Türkiye’de alıştığımız gibi. Başı ve sonu onların kararı ile yola çıkışlarında sonunun bilindiği bir kavram oluyor senaryo. Biz Türkiye çok öyle yapmıyoruz maalesef, yolda karar veriyoruz bazı şeylere..” açıklamasını yaptı.

Engin Öztürk, fantastik bir işte olmalarına rağmen karakterlerin hepsini gerçekçi bulduğuna değindi.

2. SEZONDAN TÜYO VAR

Hakan ve Zeynep’in bir takım koşullarda bir arada olacağını anlatan Hazar Ergüçlü, her iki karakterin de şiddetli dönüşümler geçirdiğine değindi ve “Farklı göreceğiz” dedi.

Levent ve Faysal karakterlerini çok sevdiğini ifade eden Hazar Ergüçlü, ölümsüzlere ilgi duyduğu esprisini yaptı.

NETFLIX NE KATTI?

Engin Öztürk bunun geleceği görmek noktasında olduğuna değindi.

Hazar Ergüçlü de uzun vadede görüleceğini, mevcut etkisinin de çok güzel olduğunu anlattı.

Ergüçlü, dövüş sahneler için eğitim aldığını ve bu sahnelerde de zorlandığını vurguladı. Ergüçlü, “Bence öpüşmek, dövüşmek falan bunlar daha eylemsel şeyler daha kolay oluyor. Ağlamak mesela benim için daha zor. Zeynep’in an an öyle sahneleri oldu, uzun sahneler. Onlar da beni yordu” şeklinde konuştu.

“AKSİYON SAHNELERİNDE ZORLANMADIM”

Engin Öztürk, Hakan Muhafız dizisinin hikayesinde en zorlanmadığı anların aksiyon sahneleri olduğuna değindi.

“Çünkü çok seviyorum. Hayatımda aksiyon denilen hallerin, çok çeşitli kavramları var motoru, dövüş sporları vb. En zorlanmadığın yer orası. Hayatımın bir parçası zaten yapıyorum” diyen Engin Öztürk, mental özellikleri olan sahnelerde daha zorlandığını söyledi.

YORUMLARI NASIL BULDULAR?

Her türlü eleştiriyi dinlemenin gelişme sürecinde faydalı olduğuna değinen Hazar Ergüçlü, eleştirilerin kendisine pozitif yönden etkilediğini söyledi.

Engin Öztürk, izlememiş kişilerin eleştirilerini dikkate almadığını ifade etti ve bu durumu kaldıramadığını anlattı. İzleyenler arasında pozitif ve negatif olanlar olabilidiğini, haklı ve haksız olan eleştiler olabildiğine değindi.

Öztürk, “Haklı olanların haklı oldukları yerleri düzeltebilmeyi çalışmak aslında bizi pozitif yere götürüyor” dedi.

Videodan röportajın tamamını izleyebilirsiniz: