Ana sayfa Dizi Haberleri Hakan Muhafız dizisinin yıktıklarını, Atiye toparladı!

Hakan Muhafız dizisinin yıktıklarını, Atiye toparladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Atiye gerçeği daha ortaya çıktı! Atiye dizisinin Beren Saat üzerinden görülmesi normal bir durum olabilir… Ancak dizinin tüm oyuncularının başarılı performans sergilediğini söylemek de lazım…

Netflix platformunda 27 Aralık’ta izleyicilerle ilk sezonu buluşan Atiye’nin 8 bölümlük 1. sezonunu bir çırpıda izleyenler çok fazla.

Diziye yönelik ilk başlardaki eleştiri dalgasının yerini övgü dalgasına çevirdiğini de hatırlatalım.

Hakan Muhafız’ın başaramadığını başardı Atiye… Aslında Çağatay Ulusoy’un bir ilk olarak Netflix’e orijinal Türk dizisi çekmesi çok konuşuldu ama Hakan Muhafız dizisi o kadar da beğenilmemişti.

Biraz da bu olumsuz algı nedeniyle Atiye dizisinden büyük beklentiler içinde olmayan bir izleyici kitlesi vardı.

Fakat; Beren Saat, Mehmet Günsür, Melisa Şenolsun ve Metin Akdülger’in başrollerinde yer aldığı Atiye dizisi herkesi şaşırttı. Hem hikaye güzel hem de oyunculuklar şahane…

Bu konuyla ilgili hislerini köşesinde belirten Akşam gazetesi tv eleştirmeni Barış Kocaoğlu,bir çok kişinin düşüncesine tercüman olan şu ifadelerde bulundu:

“Açıkçası ‘Hakan: Muhafız’dan beklediğim etkiyi bulamayan biri olarak Atiye’yi çok hevesle izlemeye başlamamıştım. Ama başlayınca herkese diyeceğim tek bir şey var o da iyi yapımlardan biri olması. İzlemeyenler mutlaka bu diziyi Netflix’de izlesinler. 8 bölümü ilk sezon yayınlanan ‘Atiye’, inanın bir çırpıda bitiyor. Hikayelerde eksik kalan bazı sahneler olsa da beni radarına almayı başardı Atiye… Oyunculuklar, mistik hikayesi, Göbeklitepe’deki sahneleri, hepsi çok iyi. Beren Saat ve Mehmet Günsür değil tüm oyuncular harika bir iş çıkarmış. 2. sezonu sabırsızlıkla bekleyenlerdenim.”