Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde oturmayan bazı şeyler var!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde oturmayan bazı şeyler var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV8 ekranında 25 Aralık Çarşamba günü Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin ilk bölümü izleyicilerle buluştu. Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’u buluşturan dizide Kimse Bilmez’den ayrılarak gelen Engin Hepileri de başrolde yer alıyor.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi Özdemir’in ilk dram projesi olması ve hayranlarının da yarattığı büyük etki ile hep övgü dolu sözlerle hatırlanıyor.

Ancak diziye yönelik ciddi eleştiriler de var ve bunlar pek de görülmek istenmiyor. Örneğin dizinin tanıtım sürecindeki yayınlanan fragmanların hiç de ilgi çekici olmadığı gerçeğini Demet Özdemir hayranları hala kabul etmeyecektir. Ancak, dizinin tanıtımının da ilk bölümünün de aceleye getirildiği ortada.

25 Aralık tarihinde yayınlanan ilk bölümde izleyicilere birçok şey anlatmak isterken,temposu düşük bir yapım hissiyatı verdi.

Akıllarda bazı şeyler netleşsin diye birçok detaydan bahsedilmesi bazı izleyicileri rahatsız etti.

Zeynep’in evlilik teklifini kabul ettiği, 1 yıldır beraber olduğu adamı bir kenarı bırakıp, öz annesi istedi diye Mehdi ile evlenme kararı alması da dizi hayranları tarafından mantıksız bulundu.

Zeynep’in Faruk’a karşı sergilediği tavrı birçok izleyici mantıklı bulmadı. Faruk’un düştüğü durum da büyük haksızlık olarak nitelendirildi.

1.bölümden akılda kalan en önemli detay ise Mehdi ile Zeynep’in yan yana geldiği sahnelerdeki enerjilerini ekran başındakilere hissettirmeleri oldu.