Ana sayfa TV Programları Hakan Peker eşi Arzu Peker’den ayrıldı! İlk haber canlı yayında verildi

Hakan Peker eşi Arzu Peker’den ayrıldı! İlk haber canlı yayında verildi

tarafından ker_def

Ünlü popçunun 6 yıl süren evliliğini gizlice bitirdiği öğrenildi. Arzu Öztoprak ile 2012 yılında hayatını birleştiren Hakan Peker evliliğini medyadan uzak bir şekilde sürdürüyordu. Çiftin sessiz sedasız mahkemeye başvurarak evliliklerini 15 gün önce bitirdiği öğrenildi. Çiftin boşanma haberi bugün TV8 ekranlarında yayınlanan ‘’Gel Konuşalım’’ programında Hakan Ural tarafından ilk kez açıklandı. Gel Konuşalım programındaki bu bilginin ardından diğer magazin programları da konuyu gündemlerine aldı.

Söylemezsem Olmaz programının bugünkü bölümünde Hakan Peker ile eşi Arzu Peker’in boşandığı haberi canlı yayında verildi. Ece Erken bu gelişmeyi aktarırken, Bircan Bali şaşkınlığını gizleyemedi. Beyaz TV’de ekrana gelen Söylemezsem Olmaz programının 8 Kasım Perşembe günü ekrana gelen bölümünde konuyla ilgili detaylara yer verildi.

Bircan Bali ve Ece Erken’in sunumuyla Söylemezsem Olmaz programı hafta içi her gün Beyaz TV’de izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Programda magazin gündeminin önemli başlıklarına yer veriliyor, gündemden haberler ve yorumlar ekrana geliyor.