Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz, romantizmin dibine vurdu! Meğer asıl olayı sona saklamışlar!

Sen Anlat Karadeniz, romantizmin dibine vurdu! Meğer asıl olayı sona saklamışlar!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Atv’de dün akşam 30. bölümü yayınlanan Sen Anlat Karadeniz, dizisi, izleyiciyi öyle bir romantik sahnelere götürdü ki kimse bu kadarını beklemiyordu.

Yaşadıkları onca olay, onca badirenin ardından iki aşığın çoktan hakettiği o romantik gece sonunda gerçekleşti.

Tahir ve Nefes, birbirlerine duygularını ilk kez bu kadar açık anlattılar. Yıllarca işkence gören bir kadın olan Nefes, ancak bir adamın kollarına bırakabildi kendisini güvenle.

İki aşık ilk kez öpüştü. Uzun süredir bu anı bekleyen izleyiciler ise gözlerine inanamadı ve sahnenin büyüsüne kapıldı adeta.

Yiğit’i de alıp gittikleri akşam yemeğinde bir sürpriz yaptı Tahir ve tek taş yüzüğü çıkarıp Nefes’e ‘Benimle yeniden evlenir misin?’ diye sordu. Evlenmelerine Yiğit’in velayetini alma meselesi neden olmuştu. Ancak bu kez gönülden bir teklifle gelen evlilik sorusu, Nefes’i mutluluktan havalara uçurdu.

Asıl sürprizi ise sona bırakmıştı Tahir. Yiğit’i eve götürdükten sonra Nefes ve Tahir, hayatlarının en romantik, en aşk dolu anlarını yaşadılar.

Nefes gerçekten Tahir’in karısı oldu artık!

Hayatı boyunca hiç böyle anlar yaşamamış, hiç aşık olmamış, hiç sevdiğini aşkla öpmemiş, hiç kendini özel hissetmemiş olan Nefes, Tahir’in jestleriyle adeta mest oldu.

Tahir, ‘Benimle yanar mısın?’ dediğinde Nefes ona ‘Beni ilk sen gördün, ilk ve son kez öpen de sen ol’ karşılığını verince, iki aşık ilk kez öpüşmeye başladılar.

Bir anda üstlerine yağmaya başlayan kar ile birlikte öylesine bir romantik sahne oluştu ki ekran başındaki izleyiciler gözlerine inanamadılar.

Üstelik sahnenin devamında Tahir ve Nefes, gün ağarana kadar deniz kenarında kumsalda sarmaş dolaş gezdiler. Havai fişeklerin gölgesinde aşk ve romantizm dolu bir gece geçirdiler.

Gün ışıdığında eve giden Tahir ve Nefes, ilk kez birlikte oldular. Nefes, Vedat’ın yıllarca tacizine ve tecavüzüne uğradıktan sonra, Tahir’e de yaklaşamamıştı. Ancak ona artık o kadar çok güveniyordu ki tüm yaralarını saran Tahir’in gerçekten karısı oldu artık Nefes.

Tüm bu sahneler boyunca Sen Anlat Karadeniz’in izleyicileri, gözlerini bir saniye bile olsun ekrandan ayıramadı ve olanlara neredeyse inanmakta güçlük çekti.

Sen Anlat Karadeniz, romantizmin dibine vurdu! Meğer asıl olayı sona saklamışlar! 7

Uzun süredir birbirlerine sevdalı olan Tahir ve Nefes, ilk kez bu kadar yakınlaştılar.

Sahneye yorum üstüne yorum yağdı. Ancak bu güzel gecenin kötü bir sabahı vardı ne yazık ki… Onlar bu romantik anları yaşarken, Vedat da ağlarını örmekle meşguldü.

Fırtına öncesi sessizlikte yaşanan aşk dolu anlar, bir parmak bal çalmakmış!

Dizi, uzun süredir izleyicisinin beklentisinin üstünde bir romantizm ve aşk rüzgarları estirirken, aslında arkadan gelen fırtına öncesinde bir parmak bal çalmış oldu ağızlara. Vedat’ın oyunuyla Nefes ve Tahir, uzun süre ayrı düşerse kimse şaşırmayacak! Böyle bir kavuşmanın, zor bir ayrılığı olacak gibi görünüyor.

Nefes’in onu vurduğunda kullandığı silah ve mermi çekirdeği, Vedat’ın elindeydi. Avukatına verdiği talimatla, Nefes’in ‘adam öldürmeye tam teşebbüs’ suçundan en az 8 yıl ceza almasına neden olacak soruşturmanın başlatılması için avukatına talimat vermişti bile.

Nefes, Tahir’in kollarında hayatında ilk kez mutlu bir gece geçirmenin huzuruyla uyurken ısrarla çalan kapıda polisler onu almak için gelmişti.

Yeni bölümde Vedat, Tahir’e şantaj yaparak Nefes’i kurtarmak için ondan boşanmasını isteyecek.

İşte Nefes ve Tahir’in romantik gecesi ve gelen yorumlardan bazıları: