Ana sayfa Sosyal Medya Halası kılıklı! Burcu Biricik’in yeğeni güldürdü! Sürpriz pasta ve kutlamalar gelmeye devam ediyor!

Halası kılıklı! Burcu Biricik’in yeğeni güldürdü! Sürpriz pasta ve kutlamalar gelmeye devam ediyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Şu sıralar dillerden düşmeyen bir isim oldu Burcu Biricik. Arka arkaya rol aldığı yapımlardaki oyunculuğu ile konuşturuyor. Önce Kırmızı Oda’daki Boncuk karakteri ile bir kez daha hayran bıraktı kendisine. Ardından Camdaki Kız ile ekranlara geldi ve yine büyük beğeni topladı.

Kanal D’deki yeni dizisinin yankıları sürerken, bu kez de Netflix için kamera karşısına geçtiği ve aylar önce çekilen Fatma dizisi yayınlanmaya başladı.

26 Nisan’da Netflix’te başlayan Fatma fırtınası, pek çok kişiyi sardı. 6 bölümlük dizide temizlikçi bir kadına hayat veren Burcu Biricik, Fatma’nın acı dolu hayatı ve seri katile dönüştüğü hikayesinde müthiş bir oyunculuk sergiliyor.

Halası kılıklı! Burcu Biricik'in yeğeni güldürdü! Sürpriz pasta ve kutlamalar gelmeye devam ediyor! 11

Burcu Biricik’e meslektaşları ve hayranları, sosyal medyadan övgü dolu yorumlar yağdırıyorlar. Oyuncu son olarak 4 Mayıs’ta doğum günü olması sebebiyle de pek çok arkadaşının sosyal medya paylaşımlarıyla gündemde.

Biricik’e gelen sürpriz hediyelerden birisi ise Camdaki Kız dizisinin yapımcısı Başak Abacıgil Sözeri’den gelen bir pasta oldu.

Burcu Biricik, bu sürpriz için Sözeri’ye instagram hesabından teşekkür ederken “Bu hayatta buluşmuş olmamız çok güzel” mesajını gönderdi.

Halası kılıklı! Burcu Biricik'in yeğeni güldürdü! Sürpriz pasta ve kutlamalar gelmeye devam ediyor! 12

Bu arada oyuncuya gelen doğum günü tebriklerinden birisi de Fatma dizisinde kız kardeşini oynayan Hazal Türesin’den geldi. “İyi ki doğdun curcu, seni çok seviyorum abam” notuyla Türesin’in mesajına Burcu Biricik de “Yaa böyle bi fotoğrafımız mı varmış” diyerek kalpli mesajını gönderdi.

Halası kılıklı! Burcu Biricik'in yeğeni güldürdü! Sürpriz pasta ve kutlamalar gelmeye devam ediyor! 13

Bu arada Burcu Biricik’in dikkat çeken bir başka paylaşımı ise yeğeniyle oldu. Abisi Bekir Biricik’in kızı Eylül Ada, aynı halasına olan benzerliğiyle dikkat çekiyor. Oyuncu da bir paylaşımında yeğenlerinden Eylül’ü kendisine, Atlas’ı da annesine benzetiyordu.

Halası kılıklı! Burcu Biricik'in yeğeni güldürdü! Sürpriz pasta ve kutlamalar gelmeye devam ediyor! 14

Yeğeni Eylül’ün erik yerken çekilen bir videosunu yayınlayan oyuncu, tuzlayıp erik yiyen yeğeni için “Yeşil erik ve tuz, hiç affetmez, halası kılıklı” notunu düştü ve “Halan sana bahçelerden, ağaçlardan erikler toplasın da yedirsin fındığım” diye yazdı…

Halası kılıklı! Burcu Biricik'in yeğeni güldürdü! Sürpriz pasta ve kutlamalar gelmeye devam ediyor! 15