Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’i Türkiye tartışıyor, dünya çapındaki hayranları ise sahip çıkıyor

Hande Erçel’i Türkiye tartışıyor, dünya çapındaki hayranları ise sahip çıkıyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemde oyunculuğuna yönelik olarak eleştiriler almaya devam eden Hande Erçel konusu yeniden gündem oldu. Bambaşka Biri isimli yeni Fox TV dizisiyle yeniden dizi setlerine dönüş yapan Hande Erçel, son günlerde sosyal medyanın gündeminden düşmüyor.

Türkiye’de birçok kişinin oyunculuk performansına yönelik eleştirilerine maruz kalan Hande Erçel, yurt dışında ise tam bir sevgi yumağının içinde bulunuyor. Yurt dışındaki hayranları Hande Erçel’i tartışmadan onun yaptığı projeleri hayranlıkla seyrediyor.

Bambaşka Biri dizisinde de savcı Leyla karakteri ile yine yurt dışındaki hayranlarından büyük takdir toplayan Hande Erçel’e yabancı hayranları tam anlamıyla sahip çıkma davranışı sergiliyor.

Türkiye’de ise yapımcı Faruk Turgut’un da sözleri üzerinden Hande Erçel tartışması bitmek bilmiyor. Erçel’in yurt dışındaki algısına özellikle dikkat çeken Faruk Turgut, birçok kişinin görmek istemediğini bir cümle ile ortaya koydu.

Hande Erçel’i Türkiye tartışmaya devam etse de dünyada büyük bir kabul gördüğü gerçeği ortada duruyor.

Faruk Turgut da bu noktaya değinerek şunları söyledi:

“Hande’nin oyunculuğunu Türkiye tartışıyor ama onu Güney Amerika’daki bir seyirci izlerken ‘Oyunculuğu ne kadar kısıtlı’ demiyor. Bayılarak takip ediyor. Kızı niye günah keçisi ilan ediyorlar anlamadım. Demet Özdemir ya da diğerleri daha mı iyi? Sanki hepsi Oscarlık performans sergiliyor, bir tek Hande kötü! Kızın başkaları gibi torpili de yok üstelik. Herkes kabul etsin ki, Hande Erçel bir dizinin yurt dışı satışını garantileyen isim. Bu da yapımın ayakta kalması demek.”