Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinde başrol olmak hiç kolay değil! Barış Kılıç zorlanıyor ama şikayet etmiyor!

Kızılcık Şerbeti dizisinde başrol olmak hiç kolay değil! Barış Kılıç zorlanıyor ama şikayet etmiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kızılcık Şerbeti dizisi Cuma akşamları izleyicilerle buluşmaya başladı. İkinci sezonda da iddialı bir giriş yapan dizinin reytinglerde de Yalı Çapkını’nı AB ve ABC1 gruplarında geçmesi dikkatlerden kaçmadı.

Dizinin hikayesinde Ömer karakterini canlandıran Barış Kılıç, sette çok yoğun bir şekilde çalışmalar yaptıklarından bahsetti. Ünlü oyuncu katıldığı bir davette konuştu ve yoğunluk nedeniyle fazla fırsat bulamadıklarını belirtti.

Kızılcık Şerbeti dizisinin ikinci sezonda da milyonlarca izleyiciyi ekrana taşıması önemli bir başarı olarak takdir edilirken, dizinin ekibi de bu başarının devamı için çok çalışmak durumunda.

Barış Kılıç, “Setten yoğunluktan fırsat bulabilip gelebildiğim için şanslıyım, bayağı yoğun çalışıyorum” dedi.

Ünlü oyuncu, setin 1,5 aydır devam ettiğini hatırlattı ve arkadaşları ile bir araya gelmekte zorlandıklarını ifade etti.

Ünlü oyuncu, yaz döneminde tatili yaptıklarını artık çalışma zamanı olduğunu, dizi nedeniyle başka bir proje yapmasının mümkün olmadığını da anlattı.

Barış Kılıç, “Dizi yoğun tempolu bir iş. İnşallah yaza kadar da yoğun bir şekilde çalışacağız. Haftanın 6 günü set var, 1 gün de dinleniyoruz” şeklinde konuştu.

İzinli olduğu günü çocukları ile vakit geçirerek değerlendirdiğini anlatan ünlü oyuncu, Kızılcık Şerbeti gibi başarılı bir yapımda başrolde yer almanın zorluklarını bu sözleri ile kelimelere dökmüş oldu.

Tatil gününü heyecanla beklediğini ve kafasını dağıtması için evde durmanın kendisine iyi geldiğini anlatan oyuncu, dizilerin sürelerinin uzun olduğuna dikkat çekti.

Barış Kılıç, “Her şeye rağmen işimi severek yaptığım için bu tatlı bir yorgunluk, şikayet ettiğim bir yorgunluk değil” diye konuştu.