Ana sayfa Sosyal Medya Söz dizisiyle parlayan Aytaç Şaşmaz yakında Altın Kafes dizisiyle yine hayranlarını şaşırtacak!

Söz dizisiyle parlayan Aytaç Şaşmaz yakında Altın Kafes dizisiyle yine hayranlarını şaşırtacak!

tarafından ker_def

Söz isimli asker dizisinde canlandırdığı Feyzullah karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Aytaç Şaşmaz, bu projede elde ettiği popülerliğin ardından farklı projelerde yer aldı.

Hekimoğlu isimli dizide Emre karakteri ile yeteneklerini sergileyen oyuncu, ardından Cemre Baysel ile birlikte başrolünde yer aldığı Baht Oyunu isimli romantik komedi dizisiyle büyük popülerlik elde etti. Geçtiğimiz sezon Darmaduman dizisinde yine başrol olsa da projenin kısa süreli olmasının şanssızlığını yaşayan oyuncu, şimdilerde yepyeni bir dizinin heyecanını yaşıyor.

Şifanur Gül ile birlikte atv’de yayınlanacak olan Altın Kafes isimli dizinin başrolünde yer alan Aytaç Şaşmaz, Onur Beyoğlu isimli karakteri canlandıracak.

Aşk ve entrika dolu hikayesi ile dikkat çekmesi beklenen Altın Kafes isimli dizinin fragmanı bir hayli ilgi çekti.

Sırlarla dolu bir dünyanın kapılarını aralayacak olan ‘Altın Kafes’ sosyal medyada da oyuncunun hayranları tarafından çok konuşulmaya başlandı.

Altın Kafes dizisinde Şifanur Gül ile birlikte Aytaç Şaşmaz’ın uyumu ve enerjisi büyük merakla bekleniyor.

Ülkenin sayılı zenginlerinden olan Beyoğlu ailesinin veliahtı ‘Onur’ ile ailenin okulunda öğretmenlik yapan idealist ‘Zeynep’in zorlu sınavlar ile karşılaşacağı aşk hikayesini anlatan ‘Altın Kafes’ yıldız isimlerden oluşan kadrosu ve entrikalarla örtülü hikayesiyle sezonun en iddialı yapımlarından biri olmaya aday.

İşte dizinin oyuncu kadrosu: “Aytaç Şaşmaz, Şifanur Gül, Ebru Cündübeyoğlu, Hayal Köseoğlu, Hilmi Cem İntepe, Murat Kılıç, Kaan Turgut, Sümeyra Koç, Eda Nur Gülbudak, Buse Orcan, Gurur Çiçekoğlu, Cansu Mumcu, Ali Kayra Kul, Aksel Yılmaz ve Sacide Taşaner.”