Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kemal Uçar, Lingo Türkiye yarışmasıyla ekranlara geri dönüyor!

Kemal Uçar, Lingo Türkiye yarışmasıyla ekranlara geri dönüyor!

tarafından ker_def

TRT 1’de yayınlanan, Türkiye’nin en çok para kazandıran kelime yarışması ‘Lingo Türkiye’ kısa sürede yoğun bir ilgiyle karşılaştı. Ünlü oyuncu ve sunucu Kemal Uçar’ın moderasyonunda hafta için her gün saat 17.45’te ekrana gelen ‘Lingo Türkiye’ hem yarışmacılara hem de izleyicilere keyifli ve geliştirici bir program sunuyor.

‘Lingo Türkiye’ yayınlandığı 20 bölüm süresince toplam 310 bin 905 Türk lirası dağıtarak yarışmacılarının yüzünü güldürürken Türkiye’nin en çok para ödülü kazandıran kelime yarışması da oldu.

Yedi harfli ‘Süper Lingo’ kelimeleri bilerek büyük ödül kazanan yarışmacılardan ilki 67 bin 360 lira diğeri ise 67 bin 080 lira kazanarak mutlu bir şekilde evine döndü.

Hızlı düşünenin kazandığı ‘Lingo Türkiye’ dünyadaki diğer örnekleri gibi Türkiye’de de çok sevildi. Reyting listesinde adım adım yukarı sıralara çıkan program seyircilerin yeni favori kelime yarışması oldu. Lingo Türkiye, yarışma heyecanın eğlenceye dönüştürmeye devam ediyor.

Yapımını Shine Film Pictures’ın, yapımcılığını ise Adil Şentekin’in üstlendiği ‘Lingo Türkiye’ hafta için her gün saat 17.45’te TRT 1’de.