Ana sayfa Dizi Haberleri Halil İbrahim Ceyhan’a hayranlık arttı ama, Emanet dizisinin reytingleri düştü!

Halil İbrahim Ceyhan’a hayranlık arttı ama, Emanet dizisinin reytingleri düştü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranlarında üçüncü sezonu ile yeniden izleyicilerle buluşmaya başlayan Emanet dizisinin yeni bölümleri hafta içi yayınlanmaya başladı. Pazartesi ve Salı akşamları için de reytingler ortaya çıktı. Halil İbrahim Ceyhan hayranlarını şoke eden bu sonuçlar ile birlikte, Emanet dizisinin geçen iki sezondaki başarılarının devam etmeyebileceği düşüncesi akla geldi.

İlk iki sezonda dizide Seher karakteri ile Sıla Türkoğlu başrol kadın oyuncusu olarak yer almıştı. Ancak genç oyuncunun ayrılık kararı ve Kızılcık Şerbeti isimli dizi ile anlaşması sonucunda, Emanet için bir dönem geride kaldı. Sıla Türkoğlu’ndan sonra ise hikayeye yeni kadın oyuncu olarak Nanuka Stambolishvili’nin getirilmesi de ilginç bir gelişmeydi.

Halil İbrahim Ceyhan'a hayranlık arttı ama, Emanet dizisinin reytingleri düştü! 8

Gürcü model ve oyuncu Nanuka Stambolishvili dizide Nana karakteri ile yer alıyor. Ancak Emanet hayranları henüz bu karakteri ısınabilmiş değil. Özellikle de Sıla Türkoğlu’nun ayrılığının üzüntüsünü yaşayan Emanet dizisi hayranları üçüncü sezondan yayınlanan ilk iki bölüme çok da fazla ilgi göstermedi.

Hali İbrahim Ceyhan’ın Yaman karakteri ile geniş bir hayran kitlesi olduğu biliniyor. Sosyal medyada da hayranlar oyuncuya büyük bir ilgi gösteriyor. Bu ilginin karşılığı olarak ise Emanet dizisine ciddi bir reyting gelmemesi akılları kurcalıyor.

Dizinin 19 Eylül pazartesi akşamı ekrana gelen bölümü tüm kişiler kategorisinde otuz ikinci sırayı elde etti. AB grubunda atmış ikinci olabilen dizi, ABC1’de ise elli dokuzuncu sırada bulunuyor. Yani Emanet dizisi ilk iki sezonda genellikle ilk 20 program arasında yer alabilen bir yapım iken şimdi tüm izleyici gruplarında da ciddi bir düşüş yaşadı.

Halil İbrahim Ceyhan'a hayranlık arttı ama, Emanet dizisinin reytingleri düştü! 9

Dizinin 20 Eylül Salı günü yayınlanan bölümü ise, tüm kişiler kategorisinde 26. olarak bir önceki güne göre hafif yükseliş sergiledi. AB grubunda dizi seksen dokuzuncu olurken, ABC1’de ise elli yedincilik elde edilebildi. Bu sonuçların Emanet dizisi için yeterli olmadığı anlaşılıyor.

Dizinin üçüncü sezon hikayesini beğendiklerini ve çok heyecanlı olduğunu düşünen bir izleyici kitlesi olsa da, bu durumun reytinglere yansımadığı gerçeği de ortada duruyor.

Halil İbrahim Ceyhan’a olan hayranlık hızla artıyor ama Emanet dizisine olan ilgi de azalıyor. Sıla Türkoğlu’nun diziden ayrılmasından sonra hikayeye olan ilginin de azaldığı gerçeğini kabul etmek gerekiyor.

Emanet’ten ayrıılan ve hayranlarından büyük de destek gören Sıla Türkoğlu ise kariyerinde yepyeni bir döneme adım atıyor. Kızılcık Şerbeti isimli Show TV dizisi, oyuncu adına büyük bir sınav niteliği taşıyor.