Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin, videosuyla İspanya’da gündem oldu!

Kerem Bürsin, videosuyla İspanya’da gündem oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisinin ardından Kerem Bürsin’in dünya çapında ününün giderek artması dikkatle izleniyor. Oyuncu, özellikle Latin Amerika ülkelerindeki hayranları tarafından çılgınca karşılanıyor. Özellikle İspanya’da yaşanan Kerem Bürsin hayranlığı giderek tırmanıyor!

Bürsin, Hande Erçel ile başrolünde oynadığı Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizisinin 80’den fazla ülkeye satılmasının ardından hayran kitlesini büyüttü. Sosyal medyanın gündeminden de düşmeyen  oyuncu, kariyerinde çok özel bir dönem yaşıyor.

İspanya’ya ilk ziyaretinde yaşanan coşkulu karşılama, İspanyol basınında da haber olmuştu. Dikkatleri üzerine çeken oyuncu, ünlü İspanyol aktör Antonia Banderas’ın daveti ile ikinci kez gittiği İspanya’da bir dizi görüşmeler yapmış ve yeni projeleri olacağını duyurmuştu.

Oyuncu, ülkeye 3. gidişinde ise Lasa Casa De Papel dizisinde Profesör karakterine hayat veren Alvaro Morte ve İspanya’nın önde gelen yönetmenleriyle bir araya geldiği Madrid’teki bir etkinliğe katılmıştı. Bu ziyaretleriyle birlikte ülkede iyice tanınan ve farklı projelerde yer alma imkanı doğan oyuncu, İspanya’da ses getiren bir projede yer aldı. İspanya’nın en ünlü komedyenlerinden biriyle, ülkede viral olan bir videoya imza attı.

Kerem Bürsin, videosuyla İspanya'da gündem oldu! 7

İspanya’nın en ünlü komedyenlerinden birisi olan Paz Padilla’ya ait bir video bu. Ancak Kerem Bürsin, Padilla ile birlikte bir video zincirine konuk olmasıyla birlikte ülkede çok konuşulmaya başlandı.  İspanyol bir marka işbirliğiyle gerçekleştirilen viral video serisi, Paz Padilla’nın kızıyla birlikte şehir şehir gezdiği bir proje.

Video serisinin sonuncusu Vigo şehrinde çekiliyor. Paz Padilla trafikte bir sürücü ile konuşuyor. Bu kişiye nereden geldiğini soruyor. Konuştuğu kişi Kerem Bürsin… Oyuncunun “Türkiye’den” yanıtıyla birlikte Padilla, “Yüzün bana çok tanıdık geliyor” derken Kerem Bürsin gülümseyerek uzaklaşıyor.

Paz Padilla ve Kerem Bürsin’in bu viral videosu, oyuncunun hayranları tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. İspanya genelinde gündem oluşturan video, ayrıca İspanyol basınında geniş yer tuttu. Kerem Bürsin’in hayranları bu sürpriz karşısında heyecanlarını sosyal medyadan paylaşmaya başladılar.

Kerem Bürsin son aylarda İspanya’ya sık sık gidip geliyor ve görüşmeler yapıyor. Ülkedeki ünü giderek artan Bürsin’in bir dizi bazı anlaşmalara imza atması söz konusu. Oyuncu, ülkede çekilecek kimi dizi-sinema filmi veya farklı yapımlarda rol almak için İspanyolca öğrenmeye çalışıyor şu sıralar…