Ana sayfa Dizi Haberleri Halit Ergenç’in Babil dizisinden olağanüstü büyük başarı!

Halit Ergenç’in Babil dizisinden olağanüstü büyük başarı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizi sektörünün son yükselen yıldızı Babil dizisi oldu. Ay Yapım imzalı dizinin yurt dışı satışları çok iyi gidiyor. The Choice ismi ile yurt dışında dağıtılan dizi ile birçok ülke ilgileniyor.

En son dizinin satışının yapıldığı ülkeler Gürcistan, Arnavutluk, İsrail, Irak ve Bangladeş oldu. Med Yapım ile Ay Yapım firmalarının ortaklaşa kurdukları Madd Entertainment isimli şirket, dizileri yurt dışına pazarlıyor.

Madd Enterntainment en son MF Yapım imzalı Mucize Doktor dizisini A Miracle ismiyle, Ay Yapım imzalı Babil dizisini de The Choice adıyla Latin Amerika’da ve EMEA olarak adlandırılan Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’da dağıtması için Turner şirketiyle anlaştı.

Halit Ergenç, Ozan Güven, Aslı Enver, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu, Mesut Akusta’nın başrollerinde yer aldığı Babil dizisinin satışları çok iyi gidiyor.

Halit Ergenç'in Babil dizisinden olağanüstü büyük başarı! 9

Uluslararası düzeyde başarı elde eden Babil dizisinin 70 kadar ülkeye satışının gerçekleştirildiği belirtiliyor. Star TV’de yayınlanan Babil’in şimdiye kadar 10 bölümü yayınlandı ve ilk sezon tamamlandı.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle Mart ayında çekimler durduruldu. Ekibin yeniden Ağustos ayında toplanması ve Eylül’de de 2. sezonun başlaması bekleniyor.

Geçtiğimiz gün Aslı Enver ve Ozan Güven yaptıkları paylaşımlarla diziyi özlediklerini dile getirmişti.

Aslı Enver, canlandırdığı Nihal Aysan’ın polis kimliğini yayınladı.

Halit Ergenç'in Babil dizisinden olağanüstü büyük başarı! 10

Egemen karakterini canlandıran Ozan Güven ise, Babil ekibini özlediğini belirtti ve Ağustos ayında görüşmek için mesaj yolladı.

Halit Ergenç'in Babil dizisinden olağanüstü büyük başarı! 11