Ana sayfa Dizi Haberleri Halit Ergenç’in yeni dizisine iki harika kadın oyuncu katıldı!

Halit Ergenç’in yeni dizisine iki harika kadın oyuncu katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun süredir izleyicilerin yeni projesini beklediği Halit Ergenç’in Disney Plus ile anlaştığı biliniyor. Oyuncu geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada henüz yeni projesini doğrulamasa da görüşmeler yaptığını söylemişti. Ancak kulislerde oyuncunun Nomen isimli yeni bir dizide başrolde yer alacağı bilgisi konuşuluyor.

Disney Plus’un Türk yapımlarına yönelik olan büyük ilgisi sektöre dinamizm kazandırdı ve Halit Ergenç’in de yakında yeni dizi için sete çıkması bekleniyor. Nomen isimli dizinin oyuncu kadrosu da titizlikle oluşturuluyor. Ünlü oyuncunun iki kadın partneri de çok ünlü isimler arasından seçildi.

Sadakatsiz dizisinde büyük çıkış yapan Melis Sezen, canlandırdığı Derin karakterinde yeteneklerini sergiledi. Başrolün hakkını da veren oyuncu, bu yüksek performansının da etkisi ile Numen dizisinin ilk kadın başrolü oldu… İkinci kadın oyuncunun da Songül Öden olarak belirlendiği ortaya çıktı.

Halit Ergenç'in yeni dizisine iki harika kadın oyuncu katıldı! 8

Son dönemde ortaya koyduğu etkili projelerle ve güçlü performans ile adından söz ettiren Songül Öden, birbiri ardına projelere imza atıyor… Oğlum isimli Show TV dizisinde de başrolde yer alan, ayrıca Netflix’te yayınlanan Uysallar dizisindeki rolüyle de uzun süre gündemde kalan Songül Öden’in yeni dizisi Nomen oldu.

Halit Ergenç'in yeni dizisine iki harika kadın oyuncu katıldı! 9

Zafer Külünk’ün hikayesin yazdığı dizinin yönetmeni olarak Fatih Kızılgök ile anlaşma sağlandı. Hastalığı nedeniyle yaptığı buluş sayesinde telapatik yöntemle iletişim kuran karakteri canlandıracak olan Halit Ergenç, çok ilginç bir deneyim yaşayacak. Bu deneyim de ünlü oyuncunun hikayedeki eşi rolünde de Songül Öden’i izleyebileceksiniz.

Songül Öden’in ayrıca Atatürk isimli yine Disney Plus’ın diğer dizisinde ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde hanımı canlandıracağını hatırlatalım.

Bugüne kadar rol aldığı projelerde muhteşem yeteneği ile göz dolduran Halit Ergenç hayranları, Babil dizisinden bu yana 1,5 yıldır yeni proje bekliyor ve yakında oyuncunun sete çıkacak olması da hayranları memnun ediyor.