Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’nın gelecek sezonu öncesi kimin oynayacağı bilinmezliğini korurken iki yeni karakter katılıyor!

Yasak Elma’nın gelecek sezonu öncesi kimin oynayacağı bilinmezliğini korurken iki yeni karakter katılıyor!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları Fox TV’nin ilgiyle izlenen dizilerinden Yasak Elma, 5. Sezonunda da yüksek reytingler almayı başarıyor. Dizinin her bölümü de büyük bir heyecan fırtınası ve bilinmezlikler ile geçiyor. Reytingleri de çok iyi gelen Yasak Elma için altıncı sezon hazırlıkları sürüyor.

Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Murat Aygen ve Biran Damla Yılmaz’ın başrollerinde yer aldığı dizinin geniş bir oyuncu kadrosu bulunuyor ve sürekli olarak da değişiklikler yaşanıyor. Dizinin beşinci sezon finaline doğru gidilirken, Doğan karakterinin yardımcısı Çetin ölerek hikayeye veda edeceği biliniyor.

Bu da Erdal Bilingen’in Yasak Elma dizisinden veda edeceği anlamına geliyor. Fakat Medyapım imzalı dizinin hikayesine iki yeni karakter daha katılacak. 13 Haziran tarihinde beşinci sezon finalini yapacak olan Yasak Elma dizinin gelecek sezonunda Eda Ece dışında kimlerin devam edeceği henüz netlik kazanmadı.

Yasak Elma’nın gelecek sezonu öncesi kimin oynayacağı bilinmezliğini korurken iki yeni karakter katılıyor! 8

Ece Erdek Koçoğlu’nun yönetmenliğini yaptığı dizide seyirci etkili bir sezon finali bekliyor. Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün başarılı senaryosuyla gündemi de yakalayan diziye sezon bitmeden son olarak iki yeni karakter katılacak.

Bahtiyar Memili’nin canlandırdığı Sedai’nin Adana’dan gelen teyzesi Emine’yi usta oyuncu Nalan Örgüt canlandıracak. 142. bölümde Sedai kaza geçirecek ve ölümden dönecek.

Yasak Elma’nın gelecek sezonu öncesi kimin oynayacağı bilinmezliğini korurken iki yeni karakter katılıyor! 9

Aile yakınları Sedai’ye şoke olacağı bir bilgi verecek. Diziye ayrıca Ekin’in anneannesi Sümer rolü de dahil olacak.