Ana sayfa Dizi Fragmanları Halka 16. bölüm fragmanı yayınlandı

Halka 16. bölüm fragmanı yayınlandı

tarafından ker_def

Halka dizisi 30 Nisan Salı akşamı TRT1 ekranında 15. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Dizinin bu bölümü yine etkileyici sahnelerle doluydu.

Başrollerinde Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Kaan Yıldırım, Hazal Subaşı, Nazan Kesal, Ahmet Mümtaz Taylan, Burak Sergen’in yer aldığı Halka dizisinin 16. yeni bölümü ise 7 Mayıs Salı akşamı ekrandaki yerini alacak. Yeni bölümde neler olacağına yönelik ilk bilgiler gelmeye başladı. Videodan 16. bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.

15. bölümde neler yaşandı?

Çağatay’ın herkesi dahil ettiği büyük iş başarısız olmuş, Cemal’in baskını ile çatışma çıkmıştır. Cihangir ve Kaan polis baskınında ayrı düşmüşlerdir. Bahar, karambolde karşısına çıkan birine ateş etmiş, vurduğu kişinin Kaan olduğunu son anda fark etmiştir.

Çatışmanın harareti içinde Kaan’a ulaşmaya çabalamaktadır ama bu kolay olmayacaktır. Cihangir, Kaan için endişelidir. Çağatay yenilmiş ama yılmamıştır. Kaan ve Cihangir ile ilgili tehlikeli planları vardır. Çağatay’ın kardeşine ve babasının yanındaki kişiye ulaşma çabaları tüm Halka’yı etkileyecektir.